Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Tekniikka & Jutustelu
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Tekniikka & Jutustelu Yleistä keskustelua maastureihin ja/tai off-roadiin liittyen

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 09.08.2004, 13:31
Jare:n Avatar
Jare Jare ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Loppi, Finland.
Viestit: 8.488
Perusasetus

Ei liity maastureihin, mutta varoittava esimerkki!


Hehee ei voinu ku nauraa, ku luki tätä ja ajattelin, että pakko laittaa tänne, etei vaan kukaan maasturi heppu joudu huijatuks samaisessa lafkassa. Ite en siis tunne kyseistä kirjoittajaa!!


Tässä tarinani kuinka autokauppa sujui Auto29 asiakaspalvelu tyylillä.

Ostin Opel Calibran Auto29:sta (http://www.auto29.net) Tampereelta keväällä. Kyseinen firma mainostaa sivuillaan rahoitusta ilman käsirahaa, mutta todellisuudessa ei mitään rahoitusta tarjoa, vaan heidän rahoituksensa on se että marssitaan Nordea-pankkiin joustoluottoa ottamaan.

Auto tuntui olevan ihan hyvässä kunnossa ja sellainen kun olin etsinytkin, vain sivupeili oli hajalla. Kuulemma oli hajonnut laivamatkalla (auto on siis tuontiauto). Kaupat syntyi sillä ehdolla että kauppias korjaa sivupeilin ja hommaa talvirenkaat alumiinivanteilla, ja auto siis katsastettuna. Maksoin hinnan mikä tuulilasissa oli tilisiirtona kerralla. Eli hintaa en edes ruvennut tinkaamaan.

Kauppias lupasi ensiksi auton heti seuraavaksi päiväksi kaupasta, mutta auton toimitus siirtyikin ensin sen takia että joutui viemään auton peltisepälle sivuvilkkujen laittoa varten, mutta myöhemmin auto viivästyi kuulemma tullin takia. Eli kauppias ei kuulemma saanut tullilta lappua maksetusta verosta katsastusta varten milloin minkin syyn takia, esim. tullivirkailija joka hoitaa asiaa on sairaslomalla.

Lopulta kauppias sai n. 3 viikon jälkeen auton katsastettua. Papereiden kirjoitus sovittiin katsastuskonttorille. Matkalla konttorille huomasin että sivupeili oli korjattu niin että oli leikattu peilin pala joka oli liimattu vanhan särkyneen päälle. Sähkösäätö ei oikein tuntunut pelaavan, ja myyjä sanoikin että hommataan siihen sitten alkuperäinen peili. Konttorilla yllätyksekseni toisena osapuolena papereihin nimensä oli kirjoittamassa joku ulkomaalaisyntyinen kaveri joka ei puhunut kunnolla suomea, käsittääkseni hän on kaveri joka oli auton saksasta tuonut, mutta en ole tästä asiasta vieläkään varma kuka hän oli. Mielestäni hyvään kaupankäyntiin kuuluu se että olisi jo etukäteen kerrottu kenenkä kanssa tässä loppujen lopuksi kauppaa käydään. No paperit kirjoitettiin ja mainitsin myös tälle kaverille että peili ei toimi kunnolla.

Talvirenkaat kävin noutamassa eräästä rengasliikkeestä. Täällä eivät olleet tietoisia että minulle pitäisi olla varattuna renkaat ja vanteet, eli siis myyjä ei tälläistä ollut heille infonnut. Rengasliikkeen myyjä soitti autokauppiaalle ja kysyi hintaa mitä setti saa tulla maksamaan. Sanoivat että on niin pihi autokauppias että katsotaan löydetäänkö mulle mitään. Etsinnän jälkeen kuitenkin löytyi yhden kesän erään myyjän Opeli alla olleet vanteet, ja niihin renkaat. 2 uutta ja 2 käytettyä nastarengasta. Olen loppupeleissä ihan tyytyväinen näihin.

Seuraavalla viikolla kävin myös allekirjoittamassa takuupaperin autoa koskien. Takuu koski autontekniikkaa ja takuu aika 3kk. Jälkeenpäin olen kuullut että kun firma myy käytetyn auton on heillä 6kk "vastuu" autosta, joten mikä tämän takuun virka oli loppujenlopuksi? Samalla otin peilin puheeksi sillä olin todennut että sähkösääto toimii erittäin vajaavaisesti, lämmitys ei ollenkaan ja lisäksi peili heiluu ajossa holtittomasti. Lupasi hommata minulle uuden/käytetyn alkuperäisen peilin. Parin viikon päästä peili irtosi.

Peilistä ei mitään kuulunut joten soittelin useaan kertaan, aina kerrottiin että henkilö joka peilin hommaa on joka saksassa autonhakumatkalla (tuo peilin mukanaan) tai suomessa mutta peiliä ei saksasta saanut tällä kertaa ja suomestakaan peiliä ei kuulemma saa. Soitin metroautoon ja he kertoivat että peili maksaa (muistaakseni) 120? ja kolmenpäivän toimitusaika. Ilmoitin asiasta kauppiaalle ja hän sanoi että selvä, onhan se vähän kallis.

Peiliä ei kuitenkaan vieläkään kuulunut joten jätin soittopyyntöjä, soitin myyjälle joka vaan lupaili peiliä. 2½kk auton oston jälkeen kävin jälleen kerran henkilökohtaisesti liikkeessä, mutta tällöin kyseinen myyjä oli kuulemma sairaslomalla. Muut myyjät olivat kuin en olisi ollutkaan paikalla eivätkä suostuneet puhumaan kanssani. Kun vaatimalla vaadin ottamaan ylös soittopyynnön kirjoitti hän sen kalenteriin. Soittoa ei kuitenkaan taas kuulunut joten soitin liikkeeseen. Puhelu eteni tähän malliin:

Puhelu 5.7.2004 Klo: 14.23:29. Puhelun kesto: 52sec.

Auto29: Auto29
Minä: No Järvisen Mauri tässä hei.
Auto29: Hei
Minä: Soittelin taas kun ei ole tota noin niin soittopyyntöihin vastattu niin tota siitä Calibran sivupeilistä.
Auto29: Hetkinen, hetkinen, hetkinen... Kyllä se siitä muuten kysy.
Minä: Ni.
Auto29: Joo, määpäs tota noin... Määpäs sanon sille siitä... siitä tuota noin noin tänään. Tulee kohta on vaan käymässä tuolla rahoituskonttorissa.
Minä: Joo. Eikun mää...
Auto29: Mää sanon siitä niin niin. Kattoo kyllä se jotain hyvää sais tehdäkkin (???).
Minä: Joo mää on sitä nyt yli kolme kuukautta odotellut, niin tota.
Auto29: Joo.
Minä: Ei oikeen ole enään huumorintajua asian suhteen.
Auto29: Ni. No ei kait se huumorintajusta tai sivupeilistä voi kato ihmisellä olla, jos se niin vaikeeta on niin vedä ittes hirteen.
Minä: Eh...
Auto29: Tehdään tälläi sen asian kans sitten.
Minä: Öh...
Auto29: Morjens.
KLIK

Henkilö josta puhelussa puhuu on varmaankin tämä samainen ulkomaalais syntyinen kaveri joka oli toisena osapuolena kirjoittamassa nimen paperiin.

Tämän jälkeen asianajani vielä soitti kauppiaalle. Puhelimessa oli sama myyjä vaikka ei kyseistä keskustelua asianajajalleni suostunutkaan myöntämään. Lupasi kuitenkin olla minuun yhteydessä 12.7 mennessä, mutta puhelua ei koskaan kuulunut. Olen asian toistaiseksi tähän jättänyt. Olen vain lähettänyt sähköpostitse kiitokset loistavasta asiakaspalvelusta ja hyvät kesäntoivotukset.

Kauppias jonka kanssa olen kauppaa tehnyt on _käsittääkseni_ kyseisin firman "pomo".

Tänään kuulin myös että oli toista autonostaja ehdokasta kyseinen firma palvellut _kutakuinkin_ näin:
Myyjä myi autoa ruosteettomana. Ostaja ehdokas rohmas sattumanvaraisesti pohjaa ja käteen jäi pala ruostetta. Kysyi myyjältä että mitäs tämä sitten on? Jonka jälkeen myyjä pyysi asiakasta painumaan vittuun. (En tiedä oliko kyseessä sama myyjä).

Tästä voi jokain päätellä onko kaupankäynti kyseisessä firmassa reilua ja rehtiä? Saako sieltä tyydyttävää asiakaspalvelua? Omasta mielestä kaikkea muuta enkä halua olla missään tekemisissä enään kyseisin firman enkä myyjän kanssa.

Jos satutte käymään Tampereella Hatanpään alueella (Autotalolaakkosen takana), niin käykää toki kertomassa terveiset Järvisen Maurilta, että en ole vielä vetänyt itteäni hirteen, niin ja hyvät kesänjatkot tietenkin.
Olisihan kiva että ilmaisisitte paikalla myös oman mielipiteenne.

Toivoisin että postaisitte tämän viestini mahdollisimman monelle foorumille (erityisesti moottoriajoneuvoihin liittyville). Ja sen jälkeen ilmoitatta tänne (Opel Club Finlandiin) asiasta, jotta voin tarvittaessa kommentoida asiaa myös muilla foorumeilla. Minuun voi olla myös suoraan yhteydessä sähköpostilla: mauri.jarvinen@kolumbus.fi

t. Mauri "Jami" Järvinen

"SJ410 ja aasi kohtaavat. Aasi kysyy SJ:ltä: Mikä sinä olet?
SJ ylpeänä: Minä olen Maasturi.
Aasi nauraa hulluna ja saa hädintuskin vastattua: No minä olen sitten Hevonen. <img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle>"

ACN aktiivi.

Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 09.08.2004, 13:42
HEKULIINI HEKULIINI ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 07.04.04
Sijainti: Belarus.
Viestit: 1.681
Perusasetus

Onhan meilläkin inkkari ja Nerd-O, joilla on ollut joitakin pieniä vaikeuksia liikkeiden kanssa...

--Silkkihanska on paras hanska! Parempaa työkinnasta saa hakea!--
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 09.08.2004, 14:44
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.849
Perusasetus

Ihanaa. Muillakin on ongelmia autoliikkeiden kanssa. Hitto kun ois laillista ottaa mukaan pesismaila ja käydä vähän näyttämässä sille asiakaspalvelua. Pääsis eroon tuollaisista kusipäistä.

EDIT: Piruuttani soitin poliisille tuosta meikän kotterosta ja kyselin voiko asian suhteen tehdä mitään. Poliisi-setä sanoi että aika selkeä petos Ei muuta kuin poliisille tutkintapyyntö ja miettii valmiiksi korvausvaatimuksen. Jeejee. Pitääpä tehdä tuollain ja kattoo kuin käy.

-- Jeep tuuning in progress tai jotain sinne päin --

Nerd-O

Edited by - Nerd-O on 09/08/2004 16:02:22
Vastaa lainaten
  #4  
Vanha 09.08.2004, 15:14
Ullex Ullex ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 14.01.03
Sijainti: Lohja, Finland.
Viestit: 804
Perusasetus

Lainaus:
quote:Hitto kun ois laillista ottaa mukaan pesismaila ja käydä vähän näyttämässä sille asiakaspalvelua. Pääsis eroon tuollaisista kusipäistä.
Harmi vaan että niistä saa samat rangaistukset kuin ihmisiin kohdistetuista rikoksista.



Suzuki - Takaisin luontoon
Tojota - Luontoon ja takaisin.
Vastaa lainaten
  #5  
Vanha 09.08.2004, 15:34
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

Jare...mites olis joku yleisöosasto kirjoitus teemalla "huono asiakaspalveluesimerkki"...ja muka ei sano liikkeen nimee....mutta antaa selviä vihjeitä, jotta kaikki paikalliset tietää? Tärkeintä olis tämän asian tietoon saattaminen nimenomaan sen autoliikkeen parhaan markkina-alueen asiakkaille. Eli mitä lehtiä ne lukee?

Sitten käyt kertomassa asian kaikille sen kilpaileville autoliikkeille siinä lähialueella, anna vaikka paperilla tuo tarina ja allekirjoita, jolloin kilpailevat liikkeet voivat käyttää asian hyödyksi, mutta eivät joudu vastuuseen mistään "paskanpuhumisesta", koska asia perustuu todellisuuteen (SopMenL) ja voivat sen näyttää toteen tarvittaessa. Luulempa että asiakkaat vähenee tuosta liikkeestä....

Note! This message was posted anonymously!
Vastaa lainaten
  #6  
Vanha 09.08.2004, 15:37
petr:n Avatar
petr petr ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 31.01.04
Sijainti: Oulu, .
Viestit: 1.282
Perusasetus

Joo...toi olin sit mä, unohdin kirjautua sisään. Niin, en tietty oo ihan 100% varma tuosta "vastuuseen joutumisesta"....mutta sinä tuskin ainakaan voit joutua mihinkään vastuuseen.

-- Eino Grön ja ikivihreät tangat....häh? --
Vastaa lainaten
  #7  
Vanha 09.08.2004, 15:42
Ex_inkkari:n Avatar
Ex_inkkari Ex_inkkari ei ole kirjautuneena
Korpraali
 
Rekisteröitynyt: 29.06.04
Sijainti: Espoo, Finland.
Viestit: 6.030
Perusasetus

Viimeinen tieto omasta tapauksesta on se että Herra Nikkarikoski uhkaili oikeustoimenpiteillä kun häntä syytetään vehkeilystä, on toiminut kuulemma hyvän kauppiastavan mukaisesti koko ajan mutta minä taas olen vastustellut joka asiassa <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Dodge, maailman eniten myyty 4x4 auto !
Vastaa lainaten
  #8  
Vanha 09.08.2004, 17:21
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

joo takuu purkaamot on samaa sarjaa takuuta ei ole..
viime kesäsä ostin käytetyn ilmastointilaitteen kennon tohon jenkki paskaani.
pyhtään takuu purkaamolta. ensin hinta oli.210e 10vuotta vanha kenno samaan aikaan....
uuden hinta 250e ..no myyjä lupasi tinkiä hieman hinta tippui 150e ajattelin että ok ..kenno tuli ja se ei ollut ehjä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rahoja ei saanut takaisin tai ehjää kennoa vaikka soittelin kymmeniä kertoja..aina sanottiin soitetaan puolen tunnin päästä.no empä sitten jaksanut enempää ja asia jäisikeseen
mutta TAKUUPURKAMO KETJU = perävalot näkyy mustalaisten takuu,, ainakin tuon pyhtään purkaamon osalta,! älkää kokeilko!!!!!!!!!!!!

Note! This message was posted anonymously!
Vastaa lainaten
  #9  
Vanha 09.08.2004, 19:19
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.849
Perusasetus

Lainaus:
quoten toiminut kuulemma hyvän kauppiastavan mukaisesti koko ajan mutta minä taas olen vastustellut joka asiassa <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>
Sä oot tuollainen vastustelija. Se tarjos sulle hyvää hyvyyttää korvauksia, mut sä et halunnut niitä <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

-- Jeep tuuning in progress tai jotain sinne päin --

Nerd-O
Vastaa lainaten
  #10  
Vanha 09.08.2004, 23:31
VinoTinto VinoTinto ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 07.12.03
Sijainti: Oulun lääni, .
Viestit: 44
Perusasetus

Näyttäis olevan Suomi24- keskustelupalstalla tuokin juttu.

Tuo puhelinkeskustelu oli parasta.
<img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>
Lainaus:
quote:Poliisi-setä sanoi että aika selkeä petos Ei muuta kuin poliisille tutkintapyyntö ja miettii valmiiksi korvausvaatimuksen.
Jep.
Sehän jo täyttää petoksen tunnusmerkit, kun myy suzukistille(?) jeepin <img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle>.
Helvata, kuka perustaa ensimmäisenä sivut mua-huijattiin-autokaupoissa aiheesta??
Olisiko laillistakaan kerätä mustaa listaa autoliikkeistä? Lienee viranomisten yksinoikeus?
Jne.Jne.

Lainaus:
quote: Dodge, maailman eniten myyty 4x4 auto !
<img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>

Vastaa lainaten
  #11  
Vanha 10.08.2004, 06:11
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.849
Perusasetus

Lainaus:
quote:Helvata, kuka perustaa ensimmäisenä sivut mua-huijattiin-autokaupoissa aiheesta??
Olisiko laillistakaan kerätä mustaa listaa autoliikkeistä? Lienee viranomisten yksinoikeus?
Onhan kuluttaja-asiamiehellä se mustalista, mikä taas ei tunnu mistään löytyvän. Tosi hyödyllinen siis. Voisko tuosta päätellä että sellaisia liikkeiden nimiä ei saa julkaista?

-- Jeep tuuning in progress tai jotain sinne päin --

Nerd-O
Vastaa lainaten
  #12  
Vanha 10.08.2004, 06:56
Ex_inkkari:n Avatar
Ex_inkkari Ex_inkkari ei ole kirjautuneena
Korpraali
 
Rekisteröitynyt: 29.06.04
Sijainti: Espoo, Finland.
Viestit: 6.030
Perusasetus


Lainaus:
quote: Dodge, maailman eniten myyty 4x4 auto !
<img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>


[/quote]

Tuo allekirjoitus herättää kysymysmerkkejä jatkuvasti, eli pieni selvennys.

Laajojen tutkimusten jälkeen ja useita asialähteitä ja tutkimuksia lukeneena olen laskenut myyntitilastoja ja maahantuotujen / tehtaalla valmistuneiden autojan määrää, lisäksi olen tehnyt kuluttajatutkimuksen ja maahantuojaan ollut yhteydessä useita kertoja...
Tuloksena on pelkkää huuhaata ja sana helinää, kaikille tiedoksi annettakoon tässä todistajien läsnäollessa DODGE EI OLE MAAILMAN ENITEN MYYTY AUTO, olen laittanut valetta ja panettelua... huijannut suuria ihmismääriä räikeällä valeella ja aiheuttanut närää että kateutta tuolla lauseella.
Pyydän syvästi anteeksi aiheuttamaani mielipahaa.
Ja tämäkään tarina ei ole tosi, kunhan jauhan paskaa <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Dodge, maailman eniten myyty 4x4 auto !
Vastaa lainaten
  #13  
Vanha 10.08.2004, 06:58
offroadjouni:n Avatar
offroadjouni offroadjouni ei ole kirjautuneena
Super Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.06.02
Sijainti: Kirkkonummi
Viestit: 6.408
Perusasetus

Heh.. Kyllä tuo 29 on sen näköinen paikka että mun ennakkoluuloni vaan vahvistuu tän lukemisen jälkeen. <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

/* Life Begins at 35" */
Vastaa lainaten
  #14  
Vanha 10.08.2004, 19:37
SamiN:n Avatar
SamiN SamiN ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 29.12.03
Sijainti: Järvimaa, Finland.
Viestit: 2.687
Perusasetus

Postasin ton jutun aamulla OD:hen ja illalla oli jo poissa, eli kertonee jutusta jotain?

-Kaikki käy, jollei, laitetaan käymään-
Vastaa lainaten
  #15  
Vanha 10.08.2004, 23:38
Ullex Ullex ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 14.01.03
Sijainti: Lohja, Finland.
Viestit: 804
Perusasetus

OD?



Suzuki - Takaisin luontoon
Tojota - Luontoon ja takaisin.
Vastaa lainaten
  #16  
Vanha 11.08.2004, 02:07
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

Aina on helppoa viisastella asioista jälkikäteen, mutta
ole viisas etukäteen ettei tule tilannetta jolloin huomaat
itsesi petetyksi. Köyhällä ei ole varaa ostaa huonoo.
Hyvä ja halpa ei kohtaa KOSKAAN toisiaan.
Kannattaa miettiä missä asioissa on aihetta tinkiä laadusta
ja missä ei. Aina kun ostat, niin saat sitä mitä tilaat.
Ja ne rahat mitä käytit siihen on parempi olla ylimääräisenä
pelkästään k.o. hankintaa varten. Meni syteen tai saveen.
Eli parempi tietää, mitä tilaat, jos et, niin käytä asiantuntijaa.
t. paranoidi nyybi

Note! This message was posted anonymously!
Vastaa lainaten
  #17  
Vanha 11.08.2004, 07:28
MK MK ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 20.03.03
Sijainti: Vantaa, Finland.
Viestit: 1.332
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Postasin ton jutun aamulla OD:hen ja illalla oli jo poissa, eli kertonee jutusta jotain?

-Kaikki käy, jollei, laitetaan käymään-
Tää juttu on kiertänyt jo ainakin tziljoonassa nettifoorumissa, joten uskoisin että ei se enää OD:ssä paremmaksi tule.

Vastaa lainaten
  #18  
Vanha 11.08.2004, 07:50
JAMANT:n Avatar
JAMANT JAMANT ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 07.05.03
Sijainti: Espoo, .
Viestit: 4.037
Perusasetus

Lainaus:
quote:
OD?



Suzuki - Takaisin luontoon
Tojota - Luontoon ja takaisin.
= OverDrive ( http://www.usacarclub.net/index.php )

Jeep Wagoneer Limited w/360V8 + TH-400 + Quadra-Trac !!!!
Jeep Comanche p/u w/4.0 + Aisin Warner 4 + New Process 231 !!!!
Vastaa lainaten
  #19  
Vanha 11.08.2004, 15:47
Mastodontti Mastodontti ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 01.07.04
Sijainti: Espoo, Finland.
Viestit: 49
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Postasin ton jutun aamulla OD:hen ja illalla oli jo poissa, eli kertonee jutusta jotain?

-Kaikki käy, jollei, laitetaan käymään-
Saattaa johtua myös siitä että oli jo aiemmin tuolla yleistä keskustelua-osastolla http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=31845

Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
Renkaita maastureihin?? Tekniikka & Jutustelu 30 08.02.2016 22:47
Uusi varuste LJ:hin ei liity mitenkään offiin... bj45lava Tekniikka & Jutustelu 5 21.06.2011 17:42
Maastureihin osia Bruno Linkit 0 28.09.2007 19:11
Varoittava esimerkki akselintuennasta jnu Linkit 10 16.03.2007 00:18
GM maastureihin mudracer O/M/V Muut 0 22.11.2003 13:33


Sivu luotu: 22:03 (GMT +2).