Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Tekniikka & Jutustelu
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Tekniikka & Jutustelu Yleistä keskustelua maastureihin ja/tai off-roadiin liittyen

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #151  
Vanha 03.02.2005, 09:31
lantikka:n Avatar
lantikka lantikka ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 21.01.04
Sijainti: Kirkkonummi
Viestit: 1.179
Perusasetus

Meikä laittelee paineilmaa hullun lailla, että saisi jotain jutskaa sillä toimimaan. Esim vinssin lukitus, sekä tuo ulosoton vipu ja pientä muuta mukavaa?



Vastaa lainaten
  #152  
Vanha 07.04.2005, 22:16
JF JF ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 14.11.03
Sijainti: Espoo
Viestit: 1.786
Perusasetus

Tällainen imuilman viilennin on vaiheessa.

Auton nokalle tulee siis seuraavanlainen minkälie pikkuauton jäähdytin, kennon koko n. 500x300x25 mm, haihduttava pinta-ala nopeasti laskien vähän yli 2,5 m^2. Antoivat Motonetissä käydä mittanauhan kanssa jäähdytinvarastossa valikoimassa, kiitos sinne.



Nestettä pyörittää ruotsalainen Johnson Pumpin hihnavetoinen impelleripumppu. Hyvä juttu kampiakselin päästä voimansa ottavalla pumpulla (verrattuna esim. sähköpumppuun) on, että virtaus kasvaa suoraan suhteessa moottorin kierroksiin ja siitä seuraavaan lämpökuormaan.



Hmm, olisikohan 1:2 välitys mitään? Aika hirmuista tilavuusvirtaa tulee tuollaisesta verrattuna esim. Webaston kiertovesipumppuun (10 litraa/min). Ei näy olevan kovin herkkä vastapaineellekaan:



Sitten laitoksen sydän, läpipuhaltavasta ranskalaisvalmisteen intercoolerista muokattu lämmönvaihdin. Nuolet kertovat pöhkömmällekin miten laite toimii.



Sisältä näyttää tältä. Noihin kaaren muotoisten koteloiden ja kennon kosketuskohtiin tulee alumiinitikuista ja tiivistemassasta väliseinät jotka estävät veden virtauksen kennossa ei-toivottuihin suuntiin.

Huom. Itse cooleri pitää vielä pestä ja taittuneet/litistyneet rivat oikoa. Lisäksi pitää koneistaa reiät letkujen holkeille ja hitsata holkit kiinni.



Niille jotka epäilevät laitteen toimintaperiaatetta kerrottakoon että alumiinin ja veden lämmönvaihto on 14 kertaa tehokkaampaa kuin alumiinin ja ilman, jolloin näistä seuraavassa kuvassa näkyvistä ilmakanavien sisäpuolisista rivoista on vielä erityistä iloa.



Vielä pieni loppukevennys. Eilen sorvasin tällaisia holkkeja joihin letkut tulevat kiinni. Loppusijoituspaikka ympyrää muistuttavat kuviot kuvassa jossa on hassuja nuolia.



Kun en nyt voi väittää sorvanneeni tarpeeksi osatakseni kunnioittaa erinäisiä pyöriviä osia, ja sorvi oli "viritetty" edellisen sorvaajan toimesta niin ettei istukan suojaa tarvinnut pitää alhaalla että koneen saa käyntiin, niin pitihän sitten lopuksi pieniä naarmuja viimeistellessä tökätä se viila siihen 900 rpm pyörivän istukan kynteen, jonka seurauksena viila hakeutui kilauksen säestämänä tangenttiradalle jolla valitettavasti oikea etuhampaani sijaitsi:



No, ei siinä mitään, hammaslääkärin kautta kotiin ja tänään kävin sorvaamassa toisen holkin (tuli muuten parempi kuin ensimmäisestä).

Tuo osa auton virityksestä alkaa siis olla loppusuoralla, enää letkuja ja pikkusäätöä uupuu. Ne kannattaa tietysti säästää asennusvaiheeseen.




Edited by - JF on 07/04/2005 23:28:55
Vastaa lainaten
  #153  
Vanha 07.04.2005, 22:32
jjtp jjtp ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 13.02.04
Sijainti: hamina, Finland.
Viestit: 2.172
Perusasetus

saakeli älä aina itteäs telo kun rakentelet,hyvä ettei käyny pahemmin.
hmm sitä on sorvattu hymyssä suin leegot loistaen ,kun osu leegoon eikä huuleen



Edited by - jjtp on 07/04/2005 23:33:01
Vastaa lainaten
  #154  
Vanha 07.04.2005, 22:40
NKH:n Avatar
NKH NKH ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 07.12.04
Sijainti: Pälkäne, Finland.
Viestit: 1.685
Perusasetus

Vihdosta viimein pääsi alottaan Igorin remontin.

Auto on nyt pukeilla ja perästäpäin kaikki purettu sekä sisältä että alustasta aina jakolaatikkoon asti.

Rälläkkä on huutanut jo sen verran että helmat ja takahiekkapelti on pudonnut lattialle ja silleen. Vielä tarvis tehä: lisää rälläköintiä, kunnon palkia helmaan ja takapäähän ja tukipalkkeja jäykistään koria ja korotusta ja omavalmiste tukivarret ja akselin kääntöö ja ja ja ja... voi itku vaikka mitä vielä!



VAZ-2121 ВАЗ НИВА


Vastaa lainaten
  #155  
Vanha 07.04.2005, 23:17
SauliS SauliS ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 17.10.03
Sijainti: Turku, Finland.
Viestit: 1.392
Perusasetus

Loputon suo tuon patrolin kanssa. SOA on tehty, periä tuunailtu, runkoa ja muita peltejä puhalleltuja korjailtu, helmat palkista ym.. Seuraavaksi työn alla vihdosta viimein taction bar taakse ja uudet iskarin kiinnikkeet joka kulmaan. Sit olis vielä v*tusti peltihommaa, sisustan fiksausta, maalausta, sähkötöitä, koneen tilkkimistä, coolerin laittoo, puskurien tekoa, vinssin asennusta.. Voi widdu! Hitaasti sujuu, motivaatio pula vaivaa hetkittäin. Peltityöt tappaa rakenteluinnon jne seli seli

- Assholes are people too! -
Vastaa lainaten
  #156  
Vanha 08.04.2005, 06:09
Viitapiru Viitapiru ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 07.06.04
Sijainti: Finland.
Viestit: 666
Perusasetus

saas nähdä mitä tästäkin tulee/seuraa??









edit-kerpele se rupes toimimaankin vasten ennakko odotuksia...
nii renkaita puuttuu vielä,mut sitten...





Edited by - Viitapiru on 08/04/2005 07:19:24

Edited by - Viitapiru on 07/09/2005 18:12:32
Vastaa lainaten
  #157  
Vanha 08.04.2005, 10:20
las-c las-c ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 18.10.04
Sijainti: jyväskylän mlk, .
Viestit: 1.742
Perusasetus


Tollasta, köyhän miehen viritelmiä <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>


ja lisäks läppäritelinettä aloin värkkäämään mutta en saanu vielä siitä mieleistä...


.: No ei se kyllä tuosta mene - Ja kyllähän muuten menee! :.
- www.offikuume.com -
Vastaa lainaten
  #158  
Vanha 08.04.2005, 11:10
Paavo Paavo ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 16.01.03
Sijainti: Oulu, Finland
Viestit: 4.359
Perusasetus

Takavalot uusiksi:



Tuossa alla on jo "pienin ja halvin mahdollinen" -malliset perävalot (eli perus peräkärryvalo, parkit, vilkku ja jarruvalo), pitää vielä viritellä tuohon vaikka turkkipellistä hieman aukontäytettä ja sivusuojaa.

Tunnistaako kukaan noita peruutusvaloja? "Hieman" paranivat vanhana verrattuna... <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> Vanhoista vaan ohjaus releelle, rankussa tulee ystävällisesti jo tehtaalta 20A sulakkeen takaa 2.5mm2 piuha tuolle oikeaan takanurkkaan, siitä oli helppo vetää vahvempaa sähköä lampuille.

Muuta pientä viimeaikaista ja tulevaa säätämistä: kaaret on varaston seinällä ja takapenkit paikoillaan, syyläri on ehjättynä ja verkolla suojattuna paikoillaan, termarin kupu ei ehkä enää vuoda nestettä ainakaan entiseen tahtiin. Vinssiin pitäis saada ehyt välitys niin sais sen paikoilleen, etupuskurin vois tehdä uuden ja kevyemmän, ja jarruille pitää taas tehdä jotain (uudet sulkut ja kengät ensiapuna varmaan, perusteellinen ilmaus, uus keulimisia kestävä jarrunestesäiliö jne.). Voimansiirron öljyt pitää vaihtaa kaikki, ja laatikkoon suodatin.

Haaveissa auton yleinen keventäminen (takaluukun yläosa pleksistä, konepeitto kans uusiksi?), voiman lisääminen (tarvii lottovoiton tms.) ja noin muutaman kymmentä pienempää juttua.

-Paavo

"There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't."
Vastaa lainaten
  #159  
Vanha 08.04.2005, 11:18
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

Jaa...taas tää topiikki pinnalla. Hmm....uus vinssipuskuri on tilattu (Calmini), isommat kumet laittaisin vaan prkle ku ei saa sopivia vanteita mistään (10x16", 6-pulttinen japsijako, ET positiivista 10-15 väliin ja keskireikä n. 100mm). Korinkorotus 50mm ja helmaraudat pitäis kans värkätä King Cappiin...

T: Petr, anonyyminä vielä jonkin aikaa...

Note! This message was posted anonymously!
Vastaa lainaten
  #160  
Vanha 08.04.2005, 13:56
Killer-Wo:n Avatar
Killer-Wo Killer-Wo ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 20.01.04
Sijainti: Kemi, Finland.
Viestit: 1.650
Perusasetus

Jo projektia ois kunhan pääsis väsäämään. HJ61:n aksulat on tallissa. Takakseliin pitäis asentaa levyjarru härpäkkeet.Hj:n lukoille rakentaa paineilma. Mersun takatukivarret on hommattu ja etutukivarret on hakusessa eli bj saa kierteet alle. Ohjausvarretkin on tilluutuksessa 4x4labista. Turbo ja välijäähdytin tarttis hankkia ja pakosarja tehä samalla. Uus välitetty jakis odottaa tallinlattialla asennusta. Uudet mudzillat 37" on hankittu ja beadlockit vielä hitsaamatta. Eli hommia ei ole juuri nimeksikään<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> Niin ja uus hj61:n laturi ja kuorma-auton paineilma kompurakin on hankittu ja odottaa asennusta. No kuukaus viel opiskelua niin pääsee väsäämään. Kerkeeköhän sitä ajelemaan olleskaan tälle kesää<img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>

Vastaa lainaten
  #161  
Vanha 08.04.2005, 21:11
AVRO:n Avatar
AVRO AVRO ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 10.08.03
Sijainti: Mäntsälä
Viestit: 3.558
Perusasetus

Lainaus:
quote:


Haaveissa auton yleinen keventäminen (takaluukun yläosa pleksistä, konepeitto kans uusiksi?), voiman lisääminen (tarvii lottovoiton tms.) ja noin muutaman kymmentä pienempää juttua.

-Paavo

"There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't."

http://www.rpiv8.com/carbs-4.htm Tuoltahan saa poweria... tosin aika kallista kun pelkkä chippi ei varmaan riitä?

Kysyin omaan vessaan chippiä tuolta, £695!!! Saa jäädä ostamatta. Classiciin sais reilusti halvemmalla.

Hmmm... mitähän tohon Talbottiin laittais? Noo, katotaan mitä tuleman pitää.Jotainhan saattaa olla tekeilla jos asiat menevät toivottuun suuntaan, eikä mitään kallista pimahda ennen sitä.

Life sucks, then you die...
Vastaa lainaten
  #162  
Vanha 09.04.2005, 08:17
IironSika:n Avatar
IironSika IironSika ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 15.05.03
Sijainti: Hollola, Finland.
Viestit: 2.384
Perusasetus

Hiluxiin tulla tupsahti viime viikolla kolmas vetävä pyörä, ja maanantaina alkaa se neljäskin vetämään... <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> Muuten normihuoltoa, startti kaipaa hiukan huolenpitoa, samoin kytkin. Kunhan ehtii.

Vastaa lainaten
  #163  
Vanha 09.04.2005, 21:21
Dojo Dojo ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 14.07.04
Sijainti: Ylä-Savo
Viestit: 146
Perusasetus

LäJään oon laitellut lähinnä RHS:ää eri muodoissaan: etu- ja takapuskurit on sitä itteään, vinssipeti sille ihmeelliselle (ja vielä testaamattomalle) Ruåtsalaiskelalle on aikas paljon tukevampaa (8 mm) RHS:ää myös, leikattu kahdeksi L:ksi ja eikun kiinni. Lisäksi tein rullakidan pätkäisemällä, yllätys-yllätys, RHS:stä n. 5 cm pätkän ja siihen vaan rullat ja häkkyrä puskuriin kiinni. Saapi nähä miten viritykset kestää jahka pääsee kokeilemaan, vinssin kardaaniin on vielä sovituslaippa koneistamolla tekeillä.
Että jotain sitä on toistaitoinenkin saanut aikaan!

Niin, ja tänään tein vielä roiskeläppäkumista levikkeet, jotta kelpaa 10,5" kumit leimalle!

Vastaa lainaten
  #164  
Vanha 10.04.2005, 00:50
T€€MU:n Avatar
T€€MU T€€MU ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 18.06.04
Sijainti: Kurikka, Finland.
Viestit: 1.943
Perusasetus

Tänään ruiskasin kaverin huoltoautopajeroprojektiin pohjamaalit ja pintamaalit ja lakanki vielä selkään.
Vaikka kuinka yritin viimeseen asti että jätetään nyt pohjamaalille, kumminkin viet sen syvälle mettään... mutta ei, joutuin metalliharmaan päälle vielä lakkaakin... hui, rupes näyttää ihan uudelta tuuninkirassilta koko pajero-raasu
Pahinta oli se että orikinaalia kyntävää vetokoukkua ei antanu rälläköidä pois ja asentaa suoraan takapoikkirunkoon, jossa huom. ylempänä ja
pienemmällä takaylityksellä...huoh...
No kuulemma pitää usein vetää telitraileria, joten
annettiin sen olla.
Vielä kun siusta viimestellään, asennetaan kumilevikkeet siitä "oikeesta" kumilevike nauhasta
niin alkaa olla valmista.
Omaan lantikkaan tulikin sit vaihdettua kesäkumit,
ja nautittua kasvaneista maantienopeuksista !
(255/85/16---&gt; 9.00/16) Jee! välityksetkin
jotenkin alkoi riittää, ei heti motti huuda kun
siirtymiä ajelee
No, pitihän niitä loppuunajettuja hiekka-X:iä
käydä testaamassa tuolla lähimetsässä. jäisellä lumella aivan kauheet sliksit! mutta kyllä metsän puolella alkaa olla jo suht kuivaakin joten eikun
testaan mettäkoneenspooreja.....ainoo kameraki oli puhelimessa:

-Siitä on nyt puol tuntii kun tuosta ojasta pääsin kotio ! No urheilumieltä, ja märät sukat... He..hö, olikos kellään jouten jotain
35" muttereita tms. joilla viä tämänkesän pöristelis ??? saa tarjota !


*pres play on the tape*
Vastaa lainaten
  #165  
Vanha 10.04.2005, 09:31
Ipe64:n Avatar
Ipe64 Ipe64 ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 12.01.05
Sijainti: Hausjärvi, .
Viestit: 1.227
Perusasetus

Kevät tuli,lumi suli,purot sanoi puli puli,renkaat turpos kai kosteudesta ja aiheutti
pientä laittoa,http://www.petrisimolin.net/gallery/...pg&lite=1,toki ei se noihin jää,jatketaan kun on parempi sää!Jumalaut ju rapulassa runosuoni kukkii!!!!

Mukana ku pukama,se o vi(n)ssi homma!
http://www.rhteam.net/
Vastaa lainaten
  #166  
Vanha 10.04.2005, 09:41
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

Minä jo hetken luulin, että noi olis jouten mua varten noi kiekot... mutta ei sitten...
jatketaan runoilua

Note! This message was posted anonymously!
Vastaa lainaten
  #167  
Vanha 07.09.2005, 17:52
hietsu hietsu ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 19.11.03
Sijainti: jkl, Finland.
Viestit: 225
Perusasetus

vauhtipyörä koneistuksessa ja sen valmistuttua ruvetaan tosissaan miettimään savujen ottoa mersunkoneesta ja hiukan auton liikuttelua konevoimin.
parihitsausta ja korjausta vielä.
sitten puretaan ja runko sinkkiin ja lokakuussa auton kokoaminen vauhtiin.

Caravaanari Land Rover
http://personal.inet.fi/koti/hietsu täällä projekti!!
http://cros4wd.com/
Vastaa lainaten
  #168  
Vanha 08.09.2005, 18:50
H_Nietu H_Nietu ei ole kirjautuneena
Banned
 
Rekisteröitynyt: 28.02.04
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 1.994
Perusasetus

Kivisen toimesta elimenvaihto Läjään........
Kyllähän sinne sopii....<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Toivottavasti on pian tulilla.

________________________________________________
Yleisesti nestemäiset
aineet lisää "Jutun" luistoa ja vähentää pitoa.
Vastaa lainaten
  #169  
Vanha 09.09.2005, 19:09
JF JF ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 14.11.03
Sijainti: Espoo
Viestit: 1.786
Perusasetus

Tällaista saa jalkapuolenakin näperreltyä.

Hankkeen edetessä etanan vauhdilla tulee pohdittua kaikenlaisia tekniikan suomia mahdollisuuksia. Yksi seikka joka on lievästi harmittanut BJ:n kanssa on ollut kierroslukumittarin puute. Kun hankintojen myötä halliin kulkeutui alumiinisia BJ-75:n kytkinkoppia, syntyi ajatus siirtää HJ:n mittari antureineen BJ:n osiin. Pienen tutkimuksen jälkeen selvisi, että 2H-koneen aiheeseen liittyvät osat sopisivat varsin pienellä työllä BJ:n sisälmyksiin ja mittareiden lukemienkin pitäisi täsmätä yksi yhteen.

Ovat tosiaan Jaappanissa tekemisen puutteessa kehittäneet HJ-60-autoihin kierrosluvun mittaamista varten induktiivisen anturin, joka laskee hampaita vauhtipyörän käynnistysmoottorin kehältä.

Nippelitietona mainittakoon että 3B-koneen 4100 kierroksen minuuttivauhdilla niitä (hampaita) menee anturin ohi 7380 kappaletta sekunnissa.

Koko hommahan lähti siitä, kun huomasin että BJ-75 kytkinkopan valumuottiin on kyllä tehty uloke anturia varten (BJ-42:n valurautaisesta se puuttuu), mutta se on jäänyt tehtaalla poraamatta auki... no, ei hätää, onhan järsimet keksitty. Kuvassa tosiaan tuntemattoman HJ-60:n anturi ja 75:n vasta plaanattu, porattu ja kierteistetty koppa. Ai niin, kierre on M20x1.5 jos jotakuta kiinnostaa.



Anturi paikallaan:



Tätä tekstiä ei ihan helposti pääse katselemaan auton ollessa nipussa:



Tässä mittarivaihtoehdot, hmm, kumpikohan on olevinaan tyylikkäämpi?




Tietääkö kukaan muuten noista turbokoneen valoista, että minkälaisilla antureilla ne toimivat? Vihreä on ilmeisesti ihan paineentunnistimella ahtojen nousun myötä syttyvä, ja punainen toimii miten??? Lämpötilan ylittäessä tietyn pisteen?

Täytyykin latailla 12H-T -moottorikäsikirja jos sieltä löytyisi vastauksia (ellei joku osaa kertoa ennen sitä).



Edited by - JF on 09/09/2005 20:25:23
Vastaa lainaten
  #170  
Vanha 09.09.2005, 21:49
Pauli:n Avatar
Pauli Pauli ei ole kirjautuneena
Moderator
 
Rekisteröitynyt: 06.02.03
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 5.091
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Tietääkö kukaan muuten noista turbokoneen valoista, että minkälaisilla antureilla ne toimivat? Vihreä on ilmeisesti ihan paineentunnistimella ahtojen nousun myötä syttyvä, ja punainen toimii miten??? Lämpötilan ylittäessä tietyn pisteen?
Toimivat paineantureilla.
Vihreä kuten arvelit ja punainen syttyy, kun paineet nousee yli sallitun.

SUPPORT www.alanmiehet.com
Vastaa lainaten
  #171  
Vanha 10.09.2005, 11:56
Pafo:n Avatar
Pafo Pafo ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 23.04.04
Sijainti: Forrest Hill, Vaasa, Finland.
Viestit: 1.521
Perusasetus

Niin, joo...

Talli on rakenteilla. valmistunee, eeh, joskus...

"Onks toi nyt ihan kelpo reitti?"
Vastaa lainaten
  #172  
Vanha 15.09.2005, 23:06
H_Nietu H_Nietu ei ole kirjautuneena
Banned
 
Rekisteröitynyt: 28.02.04
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 1.994
Perusasetus

Tänään istahti kori rungolle, alkaa pikkuhiljaa näytämään autolta <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>



________________________________________________
Yleisesti nestemäiset
aineet lisää "Jutun" luistoa ja vähentää pitoa.
Vastaa lainaten
  #173  
Vanha 16.09.2005, 08:55
psychobilly:n Avatar
psychobilly psychobilly ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 20.06.05
Sijainti: LENINGRAD, Finland.
Viestit: 1.504
Perusasetus

http://www.petrisimolin.com/ThePalst...TOPIC_ID=18249

mc romujoosep union support ajaa kilot
Vastaa lainaten
  #174  
Vanha 16.12.2006, 21:46
Käyttäjä:n Avatar
Käyttäjä Käyttäjä ei ole kirjautuneena
Mestari
 
Rekisteröitynyt: 20.01.03
Sijainti: Rautajärvi, Finland.
Viestit: 4.855
Perusasetus

Upatans tää yleinen rakentelutopic.....

- - - - - - - - - - - - -
#perillepääsy ei ole itsetarkoitus vaan matkanteko#
SLCK Member #51
kayttaja"at"offipalsta.com
cruiser60"at"luukku.com
www.slck.net
Vastaa lainaten
  #175  
Vanha 17.12.2006, 00:37
LENNY LENNY ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 13.06.05
Sijainti: Nokia, Finland.
Viestit: 232
Perusasetus

Pistetään nyt tännekin vähän listaa meneillään olevasta projektista.

-Kori nousee 100mm
-Ruostevauriot pois (on riittävästi)
-joustojen lisääminen eteen
-vetoakseleiden kulmien muuttaminen (tavoite saada ne kestään)
-ruiskukoneen vaihto
-tankki uusiksi
-panssarit (moottori ja jakolaatikko)
-välitykset jakolaatikkoon
-taka-akselin oikaisu ja tukivarsien kiinnnikkeiden muuttaminen
-omavalmiste kattovalot (20w halogeenejä paljon)
-ja leima pitäis saada

***Feel the power of...NIVA***
SORONÓ Off-Road Team #2
Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
Mitään kuopiossa? härdelli Tapahtumat 1986 27.08.2022 01:15
Onko tässä elämässä mitään järkee..! Viivi Tekniikka & Jutustelu 7 08.09.2006 21:00
Mitään en ole ottanut AJK Chit-Chat 9 11.09.2005 13:28
ei mitään haikaroita bono Jokes 1 14.10.2004 11:51
Onko mitään tietoo 4x4 ext. safarista lantikka Tapahtumat 1 15.09.2004 08:13


Sivu luotu: 21:38 (GMT +2).