Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Linkit muihin palveluihin > Elävä Arkisto > Out of this World > Niilo Paasivirta - Correct Opinions
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Niilo Paasivirta - Correct Opinions Tänne on koottu Niilo Paasivirran kirjoittamia mielipiteitä.

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 27.08.2003, 09:08
Lars:n Avatar
Lars Lars ei ole kirjautuneena
Humble Administrator
 
Rekisteröitynyt: 22.09.01
Sijainti: Helsinki, Finland
Viestit: 2.474
Blog Entries: 2
Perusasetus

Terästä selkärankaan


Nykyiset herätysliikkeet ovat vellihousujen touhuja. Missä kunnon meno kuten keskiajalla, kun hörhöt kulkivat kaupungista kaupunkiin itseään verille ruoskien? Tai sitten jokapojan tee-se-itse -ristiinnaulitsemisia filippiiniläisittäin. Missä edes piikkimatoilla makaavat fakiirit ja tulisilla hiilillä juoksijat? Siinä jäävät lävistykset ja tribaalitatskat ja "extreme"-urheilulajit toiseksi.

Ei ihme, että satanismit ja muut pilalle hemmotellun pullamössösukupolven mikkihiiri-touhuilut kiinnostavat, kun pohjoismaisesta sos.dem.sit.ev.lut.-uskonnosta puuttuu kaikki oikea rankkuus, todellinen tulen ja tulikiven ja helvetinlieskojen katku; veren ja paskan, kumin ja nahkapiiskan haju.

Helluntaiherätys hoi! Me haluamme nähdä, kuinka Leo Meller lävistää itseään teräspiikeillä ja pussailee kyykäärmeitä. Me haluamme näännyttää itsemme puolikuoliaaksi paastoamalla ja itseämme piinaamalla, levitoida katossa, nähdä eskatologisia näkyjä ja seurustella saatanoiden ja enkelien kanssa, mutta sen sijaan joudumme tyytymään Juhla-Mokkaan, Coilin levyihin ja William Blaken lukemiseen.

http://johtaja.ekinet.com/

Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
Tappara on terästä jälleen ensi kaudella? Jucca Jääkiekko 9 15.09.2003 12:51


Sivu luotu: 08:29 (GMT +2).