Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Linkit muihin palveluihin > Elävä Arkisto > Out of this World > Niilo Paasivirta - Correct Opinions
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Niilo Paasivirta - Correct Opinions Tänne on koottu Niilo Paasivirran kirjoittamia mielipiteitä.

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 27.08.2003, 09:01
Lars:n Avatar
Lars Lars ei ole kirjautuneena
Humble Administrator
 
Rekisteröitynyt: 22.09.01
Sijainti: Helsinki, Finland
Viestit: 2.474
Blog Entries: 2
Perusasetus

Turkis on hurmaa!


Jo muinaiset luolamiehet käyttivät turkiksia.

Turkis on jo aikojen alusta ollut ihmiselle ratkaisevan tärkeä vaate, etenkin meidän pohjoisissa oloissamme. Nämä vuosituhantiset perinteet halutaan nyt tuhota pienen, vihaisen vähemmistön taholta. Mitä ilmeisemmin ko. vähemmistö toimii kateuden voimalla. He ovat onnettomia häviäjiä, joilla ei koskaan tule olemaan mitään menestymisen mahdollisuuksia. Niinpä heidän vihansa kohdistuu meihin rikkaisiin, menestyviin ja hyvin koulutettuihin ihmisiin, jotka käytämme kauniita, lämpimiä ja laadukkaita kotimaisia turkiksia.

Onko mitään kauniimpaa kuin turkiksiin puettu missi? Takuulla se on ainakin sata miljoonaa kertaa kauniimpaa, kuin se kaljuksi ajeltu lepakko, lävistyksien ja tatuointien kirjoma huonosti itseään hoitava, näppyläinen ja eritteille tuoksahtava meikkaamaton kettutyttö. Että nuo ihmiset eivät ole mitään vedensuosijoita, sen voi jo suorastaan haistaa TV-ruudun läpi, kun niitä taas näytetään poliisin raahattavina.

Niinpä kettutyttöjen luvaton vapauttaminen vanhempien helmoista maailmalle on lopetettava. Onhan jo selkeästi nähty, että kettutytöt eivät yksin selviä kaupunkiympäristössä puhumattakaan maaseudusta tai luonnosta. Ne hankkiutuvat pian vaikeuksiin tai vankilaan, tai sairastuvat yksipuolisesta kasvisravinnosta tai peräti roskapöntöistä luvatta kerätystä jäteruuasta. Jokaisen vanhemman on siis tunnistettava kettutyttöys lapsessaan, ja ryhdyttävä ankariin mutta lempeisiin uudelleenkasvatustoimiin, mikäli taudin tartunnasta on merkkejä.

Sanomattakin on selvää, että turkistarhoihin jalostetut tarhaeläimet ovat sopeutuneet elämään nimenomaan tarhoissa. Ne eivät ole villieläimiä, eivätkä muutenkaan sovi Suomen luontoon missään tapauksessa. Turkiseläimet eivät kärsi turkistarhassa. Tämän todistavat lukuisat tutkimukset ja turkistarhoilla tehdyt huolelliset tarkastukset.

Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, mitkä tahot (kommunistit) haluavat tehdä terrori-iskuja ihan tavallisia, rehellisiä kansalaisia vastaan. Turkistarhaaja tekee lujasti töitä elantonsa eteen, ja häntä vainoavat nuoret hylkiöt, jotka eivät useinkaan ole tehneet eläissään päivääkään rehellistä työtä. Päinvastoin, turkistarhaajan maksamista erittäin runsaista veroista myös nämä terroristit saavat elantonsa eli rahaa sossusta.

Jokainen isänmaallinen suomalainen kannattaa turkiselinkeinoa. Helpoin tapa vastustaa kettutyttöjä ja muita anarkisteja ja terroristeja on täten selviö. Tee siis sinäkin velvollisuutesi. Osta turkki. Turkis on hurmaa!

--------------------------------------------------------------------------------
np@co.jyu.fi (Mr. Niilo Paasivirta)

Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit


Sivu luotu: 08:00 (GMT +2).