Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Tapahtumat
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Tapahtumat Kisat, kisatulokset, safarit, ajopäivät, kokoukset, yms.

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #126  
Vanha 07.09.2014, 22:12
IironSika:n Avatar
IironSika IironSika ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 15.05.03
Sijainti: Hollola, Finland.
Viestit: 2.384
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja tatsga Näytä viesti

Ens vuonna en lähde koko kisaan ellei oo leveämpi renkaita ku jäi ainakin 10 rastia hakematta ku ei noilla 235 leveillä kumeilla ja 2500kg massalla pääse puolta metriä pidemmälle mudassa... Myöskin panssarointi saa parantaa tuleviin koitoksiin. Etupanssarista paistaa päivä kohta läpi ja keskipanssari meinas jäädä kantoon. IironSialle vinkiks et jos panssari ei kestä niin sitä pitää vahvistaa, ei ole kiinni ajotavasta eikä maastosta tuo asia =D
Oikeassa olet panssareiden suhteen, mutta kyllähän nuokin kestäneet ovat ja tehneet sen mihin ovat tarkoitettukin: mitään ei hajonnut kisassa. Vähän muotoutuneet vaan, eikä ne uusia olleet ennen kisaakaan. Ja mitä vahvistamiseen tulee, niin minulla ne ovat tavallaan kompromissi, syystä jonka itsekin olit havainnut kisassa haitaksi.
__________________
Sika ajaa Possulla
Vastaa lainaten
  #127  
Vanha 08.09.2014, 00:39
Pygmi Pygmi ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.09
Sijainti: Mikkeli
Viestit: 46
Perusasetus

Kiitoksia koko Maasturistien porukalle, hienot kisat olitte taas järjestäneet! Sijoituskin oli positiivinen yllätys siihen nähden, että meinattiin lauantaiaamuna heittää pyyhe kehään kun vesipumpun hihnapyörä heilui puolisenttiä kun siivestä väänti. Hieman pelko perseessä kuitenkin päätettiin jatkaa, ja hyvinhän se kesti. Mitä nyt siirtymillä joutui ajamaan hissukseen, kun lämmöt meinasi nousta punarajalle jos vähänkään enemmän meinasi pitää vauhtia... Kisan loputtua välys oli jo sentin-puolentoista luokkaa, mutta kyllä sillä vielä ajamalla kotiin pääsi.

Mitä kilpailukonseptiin tulee, niin henkilökohtaisesti pidän paljon mielekkäämpänä tätä että välimatkat ovat pitkiä ja pääpaino on suunnistuksessa eikä rastien vaikeustasossa. Varsinkin kun kaikki rastit samanarvoisia...

Meinasin olla kommentoimatta mitään tuohon, että modi-luokkaan sallittiin portaali-akseliset, mutta kommentoinpa kuitenkin: Saattaa olla, että Tapsa4x4 sai siitä etua että ei tarvinnut niin paljon kierrellä kiviä ja kantoja kuin suora-akselisten, mutta tasoitusta tuli tosiaan Tapsan renkaista. Katselin eräälläkin rastilla Merrasmäessä kun Patrolli jauhaa neljällä renkaalla tyhjää kun rengas ei kerta kaikkiaan pidä. Eikä ollut kummoinen nyppylä mikä piti kiivetä... Ihan hyvin pystyi modi-luokan Toyotalla antamaan vastusta porttaali-autollekkin, kerran hävisimme vain kahdella rastilla. Joka tapauksessa, kyllä he ovat voittonsa ansainneet, onnittelut heille siitä. Onnittelut myös muiden luokkien voittajille!

Lopuksi vielä kiitokset appareille Pasille ja Joonakselle, hauskaa oli ja tulosta tuli! Moc/Team Wiljamille myös kiitokset kun pysähdyitte antamaan järkeä kiristimen kanssa... Ja lopuksi erityiskiitos Jounille, vietit monta päivää auton kimpussa sen saamiseksi katsastus/ kisakuntoon!!!

Toivottavasti ensi syksynäkin Retroillaan!

Moc/Team Wille 2
__________________
MOC
Vastaa lainaten
  #128  
Vanha 08.09.2014, 01:03
teamwille:n Avatar
teamwille teamwille ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 31.12.07
Sijainti: mikkeli, Finland.
Viestit: 156
Perusasetus

Vielä porttaaleista!!


Ei nyt vedetä herneitä mihinkään suuntaan, kukaan. Uskon et Uokkikin tarkoitti vain Retron perinteeseen viitaten, et Modi luokassa on porttaalit kielletty paitsi mallisarjaan kuuluvissa tapauksissa. Se, mitä vastasin Uokin kysymykseen oli ajateltu niillä perinne säännöillä, mutta tämän kisan säännöthän tekivät siinä poikkeuksen. Ja HYVÄ niin, sillä näinä aikoina jokainen kilpailija on järjestäjille todella tärkeä, kun ei noita kilpailijoita tunnu oikein olevan missään kisassa. Ja, jos vanhan liiton sääntöihin verrataan Tapsan Patrollia, niin sinnehän se Modeihin menee kaikin puolin ja sit niillä uusilla boggereilla myös. MUTTA, niinkuin Uokki jo totesi et miksei vois olla proto luokkaa Retrossa? Uskallan väittää, että Retron osallistuja määrä kasvaisi jonkin verran kyseisellä kilpailuluokalla. Kertokaa Te Retron järjestäjät, mikä estäis kokeilemasta ens vuonna KUN Retro järjestetään?? Toivottavasti!! Niinkuin vanhaan hyvään aikaan, Finland Trophyn tavoin, mut paperikartoilla silti.
Tää laji katoaa kohta, kun kukaan ei kisoja järjestä 10-15 autolle. Retro on positiivinen poikkeus nyky Suomen offikartalla osallistuja määrien suhteen, mutta olisko ens vuonna jo iso näytön paikka osallistuja määrien kasvun aikaansaamiseksi?
Ja Tapsa, ykköspyttyn kyl ansaitsitte, ette saaneet sitä lahjaksi!! Onnittelut suorituksesta koko tiimille!!
__________________
Mikkelin Offroad Club ry MOC
Maasturistit ry
Keltalan Kahlaajat ry
Montenegro Offroad Club ry
Vastaa lainaten
  #129  
Vanha 08.09.2014, 08:57
coilyzuk:n Avatar
coilyzuk coilyzuk ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 26.11.07
Sijainti: Espoo, .
Viestit: 247
Perusasetus

Kiitoos!


Iso kiitos järjestäjille ja kaikille jotka tällaisen tapahtuman taas mahdollistivat. Tulemme taas ensi vuonnakin jos vaan kisat pidetään. Mukavasti riitti suunnistettavaa koko yöksi vaikka haimme vain rasteja joihin pääsi orkkisluokan työmatkakulkineella käyttämättä edes vinssiä tai ramppeja. Mielestäni on hienoa kun alueet on isoja ja niitä on useita niin joukkoon mahtuu meitä cruisailijoitakin ilman että olisimme nopeampien tukkeena koko ajan. Mahtava tapahtuma joka mielestäni soveltuu kaikenlaisille "kisailijoille". Ainoa muutosehdotus meiltä on sama kuin on kuultu vähän muualtakin: Ajankohdan siirto takaisin viimevuotiselle kohdalle.
Toivottavasti jaksatte järkätä kisat vielä ensi vuonnakin!
Vastaa lainaten
  #130  
Vanha 08.09.2014, 11:23
tapsa4x4:n Avatar
tapsa4x4 tapsa4x4 ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.02.03
Sijainti: lahti/hollola, Finland.
Viestit: 9.630
Perusasetus

Ja jos pikkua ruvetaan kiertämään oikeen kunnolla
Tasan 10vuotta sitten warn trophyn aikaa modifieldissä sai olla porttaalit ja vaikka 39.5 renkaat.

Vaihoja sääntöjön 2000luvun taitteesta ei löytynyt mistään netis syövereista.
Vastaa lainaten
  #131  
Vanha 08.09.2014, 16:53
Ruusulehto:n Avatar
Ruusulehto Ruusulehto ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 25.12.09
Sijainti: Padasjoki
Viestit: 332
Perusasetus

Kiitokset taasen järjestäjille ja maanomistajille hienosta kilpailusta. Meitin osalta meni kisa vähän penkin alle, kun uitiin rastia hakiessa plus molemmat takajouset meni poikki toinen vaihettiin ehjään ja toinen hitsattiin la aamuna kasaan. Sitten katkes laturin remmi joka korvattiin nippusiteillä tais katketa takavetarikin ja yks murros jouduttiin vaihtamaan, mutta hauskaa oli ja sehän on pääasia.
Ps. eipä ne taida porttaalit yksistään johtaa menstykseen...
__________________
Ei ole sellaista mekaanista ongelmaa, jota raaka voima ja tietämättömyys eivät ratkaisisi.
Vastaa lainaten
  #132  
Vanha 08.09.2014, 17:17
Sami89:n Avatar
Sami89 Sami89 ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 08.02.11
Sijainti: Kotka
Viestit: 3.342
Perusasetus

Ei ainakaan tuossa tapsan tapauksessa.. sen minkä patrollilla nyt hyöty niistä portoista, ni tuli kyllä renkaissa takas.. Ja miä en muutenka ymmärrä et jos akselit on autoon leimattu, ni miksei sillä sit sais ajaa kilpaa? Pitäskö modiluokka sit poistaa kokonaa? Kielletää kaikki paitsi orginaalit? Joka jätkälle täysin vakiot hoojiit alle 205/16 renkailla. Ei tulis ainakaa itkua et toisel on parempi auto.

Ugh.
Vastaa lainaten
  #133  
Vanha 08.09.2014, 17:44
hitoy hitoy ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 15.04.10
Sijainti: kirkkonummi
Viestit: 1.779
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Sami89 Näytä viesti
Ei ainakaan tuossa tapsan tapauksessa.. sen minkä patrollilla nyt hyöty niistä portoista, ni tuli kyllä renkaissa takas.. Ja miä en muutenka ymmärrä et jos akselit on autoon leimattu, ni miksei sillä sit sais ajaa kilpaa? Pitäskö modiluokka sit poistaa kokonaa? Kielletää kaikki paitsi orginaalit? Joka jätkälle täysin vakiot hoojiit alle 205/16 renkailla. Ei tulis ainakaa itkua et toisel on parempi auto.

Ugh.
Säännöt näytti olevan sivulla 1 joten... Volvolaisilla voi olla ehkä hippasen vähemmän remonttia esim 35" pyörillä kun esim. vakio pate 39.5" pokkereilla. Saa varata murroksia,tikkuja ja AIKAA reppu tolkulla. Itsellä tavoite ensi vuonna tämä kisa ( toivotaan että järjestetään ) ja modi näyttää olevan luokka.

Edit: hyvin tapsa on vetänyt noilla pikkurenkailla!

Viimeksi muokannut hitoy : 08.09.2014 17:55
Vastaa lainaten
  #134  
Vanha 08.09.2014, 18:58
_GARFIELD_:n Avatar
_GARFIELD_ _GARFIELD_ ei ole kirjautuneena
Aloittelija
 
Rekisteröitynyt: 17.10.12
Sijainti: Hämeenkyrö
Viestit: 24
Perusasetus

kiitoksia kisasta niin järjestäjille, kilpa kumppaneille kuin myös
kilpatiimille (tapsa ja kekkula), ja mainittakoon myös huolto. ja voitto ei tullu kuin tekemällä,
tapsa ei patrollii sääliny, vaan anto mennä vaan irtonaisella akselilla.

tapsan 2. appari ja kontista huutelija
__________________
HDJ80 -92 VX (käyttis)
BJ40 -78 wanhus
BJ75 -86 (safaripeli)
HJ60 -85 (piiitkän ajan rojekti)
FJ55 -80 rautasika
hj60 - (varaosa)
HJ60 -81 (ex)

PÄHÄMA
Vastaa lainaten
  #135  
Vanha 08.09.2014, 19:40
tatsga tatsga ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 19.02.11
Sijainti: Vantaa
Viestit: 555
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja mikaelt Näytä viesti
Millainen panssari? Yks poimittiin talteen rastin nro 1. läheltä joskus aamusella. Soikeahko ja punasta maalia havaittavissa...
Kuulostaa tutulta... Ei kaivata takasin, laitetaan uus ja parempi tuotantoon
Vastaa lainaten
  #136  
Vanha 08.09.2014, 20:05
jannek:n Avatar
jannek jannek ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 21.01.05
Sijainti: raisio, Finland.
Viestit: 235
Perusasetus

Kiitokset Maasturisteille ja maanomistajille sekä kilpakummppaneille hienosta kilpailusta, toivottavasti ensi vuonnakin järjestetään.
Meillä kisa meni miten meni, kivaa oli molemmilla koko reissun ajan. Aamusta hiluxista meni takatukivarsi poikki, klenkattiin kilpailukeskukseen ja rempan jälkeen ruokailuun. Ruokailun jälkeen ei saatu kunnollista ajovirettä päälle 2h ajeltiin hasassa, joten päätimme lähteä valmistautumaan saunomaan Pasin luo kisakurat pois.
Pasille ja Minnalle kiitokset majoituksesta, saunasta ja aamukahvista, kivaa oli ja ensi vuonna uudelleen.

Janne ja Tarja
Vastaa lainaten
  #137  
Vanha 08.09.2014, 20:38
Murros Murros ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 12.08.11
Sijainti: Pirkanmaa
Viestit: 719
Post

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Sami89 Näytä viesti
Ei ainakaan tuossa tapsan tapauksessa.. sen minkä patrollilla nyt hyöty niistä portoista, ni tuli kyllä renkaissa takas.. Ja miä en muutenka ymmärrä et jos akselit on autoon leimattu, ni miksei sillä sit sais ajaa kilpaa? Pitäskö modiluokka sit poistaa kokonaa? Kielletää kaikki paitsi orginaalit? Joka jätkälle täysin vakiot hoojiit alle 205/16 renkailla. Ei tulis ainakaa itkua et toisel on parempi auto.

Ugh.
Lykkäänpä lusikkani vielä kerran tähän soppaan.

Aloitetaan vaikka alkuperäisestä suunnistus cupista mitä ajettiin jokusia vuosia ja joka kisassa oli hemmetisti ajoneuvoja lähtöviivalla ja kaikilla oli mukavaa.
Sitten alkoi nillitys kun "mun" auto ei menekkään sääntöihin vaan sääntöjä pitää "Mun" takia muuttaa.

Tuli henkilökemia ongelmia sääntöjen takia ja ns. vanha cuppi loppui kokonaan.
Tuli uusi cuppi jossa väljemmät säänöt ja vähemmän osallistujia, sitten tais tulla veilä "hienompi" cuppi missä vissiin edelleenkin vähän osallistujia.

Tehdään säännöt ja rakennetaan kalusto sääntöjen mukaan. Ei pitäs olla vaikea rasti. Silti riittää niitä jotka tekee omat valintansa ja tekee sääntöjen vastaisia ratkaisuja ja porua riittää.

Luojan kiitos Maasturisteilla ja Vitikaiselle kun alkoivat pitämään Retro kisoja.
Tässähän ei kerätä mitään cup pisteitä vaan ajellaan rehdisti kilpaa sääntöjen mukaan tietyissä luokissa ja hauskaa pitäisi olla.

Nyt se säännöistä vänkääminen alkoi tämän kisan puitteissa.
Portaaleilla pitää päästä ajamaan väkisin kun ei ole luokkaa portaalivehkeille. Tai on, safari muttta kuka nyt safaria haluaisi ajaa ja sieltä ei saa palkintoja.
Sit sääntöjä muutetaan että päästään ajamaan ja tästä tulee lisää porua sekä kädenvääntöä. Mitenkähän tämän kilpailun käy jos tämä jatkuu vielä pidemmälle.

Koetetaan nyt vetää henkeä ja mietitään minkälainen kuva annetaan kyseisestä lajista sekä kilpailusta satunnaisillle palstan lukijoille.
Näistä lukijoista tulee sitä uutta sakkia kisarintamalle mutta epäilen että tälläinen "keskustelu" saattaa muuttaa ajatuksia ihan toiseen suuntaan.

Jotenkin tuntuu että luullaan olevamme pienessä yhteisössä missä ei ole mitään väliä mitä suustaan päästää.

Sami89 heittti mielenkiintoisen ajatuksen tuosta ns. merkkiluokasta. Onhan suomessa ajettu aikanaan suzuki cuppia. Hirvensalmen reiteillä Hojotttimella 205/16 kumeilla ei olisi enää niin helppo keräillä rasteja

Ens vuonna olis tarkotus olla mukana mikäli tää kisa pidetään eikä modiluokkaa kielletä kokonaan.

Että ei mulla muuta t: sen keltaisen gebardikuvioisen bertan kuljettaja.
Vastaa lainaten
  #138  
Vanha 09.09.2014, 06:06
tapsa4x4:n Avatar
tapsa4x4 tapsa4x4 ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.02.03
Sijainti: lahti/hollola, Finland.
Viestit: 9.630
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Murros Näytä viesti

Nyt se säännöistä vänkääminen alkoi tämän kisan puitteissa.
Portaaleilla pitää päästä ajamaan väkisin kun ei ole luokkaa portaalivehkeille. Tai on, safari muttta kuka nyt safaria haluaisi ajaa ja sieltä ei saa

Että ei mulla muuta t: sen keltaisen gebardikuvioisen bertan kuljettaja.
Mutta jos pidetaan kisoja retro nimellä niin miksi ne säännöt sitten ei voi olla kuin 10vuotta sitten? Silloin modissa sai olla39.5 porttaaleilla esim roope land powerilla tai paavo rangella q78tsllillä.

Meinaatko että mä palkintojen takia tota ajan?2 alta 20e ledityö valon takia.

miks mä tulisin safariin maksaisin siitä 150e? Kun kerhomme safari samoissa maisemissa taitaa maksaa 20e
Vastaa lainaten
  #139  
Vanha 09.09.2014, 07:17
Murros Murros ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 12.08.11
Sijainti: Pirkanmaa
Viestit: 719
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja tapsa4x4 Näytä viesti
Mutta jos pidetaan kisoja retro nimellä niin miksi ne säännöt sitten ei voi olla kuin 10vuotta sitten? Silloin modissa sai olla39.5 porttaaleilla esim roope land powerilla tai paavo rangella q78tsllillä.

Eli et löytäny tosta mun kirjotuksesta ns. punasta lankaa ollenkaan.
En jaksa vääntää enempää rautalankaa ko.asian tiimoilta. Jos ei tajuu niin ei tajuu.
Vastaa lainaten
  #140  
Vanha 09.09.2014, 09:44
tatsga tatsga ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 19.02.11
Sijainti: Vantaa
Viestit: 555
Perusasetus

Miksei autoja jaeta vaan katulaillisiin(orggis ja stanu) ja laittomiin(modi ja proto)? Saatais molempiin luokkiin yli 15 kilpailijaa. Orggis ja modi autoille joku kerroin(esim 1,5) pisteisiin. Teknisetsäännöt olis protossa esim porttaalit yms muut nykyään laittomat jutut. Periaatteessa kaikille autoille löytyy luokka jossa pääsee kisaamaan pisteistä. Jos joku jää retrosta pois sen takia, että vetää herneet nokkaan kilpakaverin paremmasta kalustosta niin lähtökohtaisesti retro on väärä kilpailu ko henkilöille. Itselle ainakin tärkein vastustaja retrossa on aina itse. Voittaa itsensä niin voittaa aina, oli sijoitus kisassa sit mikä tahansa. Mun mielestä on turha takertua vanhoihin cup sääntöihin, tärkeintä on että kaikkien aikakausien autot pääsevät lähtöviivalle. Kumpi on tärkeämpää; se että kilpaillaan tasavertaisesti 10€ ledivalosta vai että näivettyvä laji saa mahdollisimman paljon osanottajia? Mun puolesta jopa pytyt voi jättää pois jos vaan viivalle tulee kourallinen autoja lisää. Jokainen voi miettiä mikä itselle on tärkeintä...
Vastaa lainaten
  #141  
Vanha 09.09.2014, 10:12
Patu925 Patu925 ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 06.09.08
Sijainti: Imatra
Viestit: 1.561
Perusasetus

Suora lainaus Simpan kanssa käydystä puhelusta tänä aamuna: "ois ollu muutakin tekemistä kuukaudeksi."

Että siitä vaan hetkeksi miettimään että paskotteko omaan hiekkalaatikkoon vai mietittekö muita murheita ja tuurillaan ensikin vuonna pääsette ajamaan Retroa?
Vastaa lainaten
  #142  
Vanha 09.09.2014, 10:18
IironSika:n Avatar
IironSika IironSika ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 15.05.03
Sijainti: Hollola, Finland.
Viestit: 2.384
Perusasetus

Minä ilmoittauduin stanuihin olematta varma, mahtuuko renkaat stanumittoihin. Ajatuksella että jos ei mahdu, hypätään modiin. Ei sillä luokalla ole oikeasti ainakaan mulle mitään väliä. Samat maastot ja rastit on kaikille, eli yhtä kivaa ajella, oli luokka mikä hyvänsä. Sillä että meidän stanupisteillä olisi tullut modissa seitsemänneksi, ei kyllä mulle oo isoakaan väliä.

Tässä portaalikeskustelussa sekä Tapsalla että Murroksella (ja tietty muutamalla muullakin) on pointtinsa mielipiteissään, mutta joku kultainen keskitie olisi hyvä löytää. Kiukuttelemalla ja vittuilemalla sitä ei löydy, niin kuin varmasti kaikki suunnistus-cupin hajoamista seuranneet ovat huomanneet parin viime vuoden aikana. Mä toivoisin että päätyvät järjestäjät mihin hyvänsä ratkaisuun Retron suhteen, tätä ei pilattaisi samanlaisella "keskustelulla" kuin cup pilattiin.
__________________
Sika ajaa Possulla
Vastaa lainaten
  #143  
Vanha 09.09.2014, 10:32
Aparaatti:n Avatar
Aparaatti Aparaatti ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 13.09.07
Sijainti: Mikkeli
Viestit: 263
Perusasetus

Kiitos järjestäjille kisoista!


Kiitos Maasturisteille hyvistä kilpailuista!

Auto tuli muutettua takaisin tieliikenteeseen sopivaksi kisojen jäljiltä. Safaritiimille riitti ajettavaa hyvin ja tuli siinä sieltä täältä rastikin lyötyä. Oikein mukavat herrasmieskisat on kyseessä.
Vastaa lainaten
  #144  
Vanha 09.09.2014, 11:01
Murros Murros ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 12.08.11
Sijainti: Pirkanmaa
Viestit: 719
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja IironSika Näytä viesti

Tässä portaalikeskustelussa sekä Tapsalla että Murroksella (ja tietty muutamalla muullakin) on pointtinsa mielipiteissään
Onneksi edes joku tajus tän pointin. Mua ei haittaa vaikka säännöissä sallittas mettäkoneet vaan se että kaurutaan joka hemmetin kisassa/cupissa säännöistä ja vaaditaan muutoksia.
Tällä ei tehä muuta kun tapetaan nämä kilpailut.
Kilpailun tekijöillä on varmasti ollu pointtinsa tähän protottomaaan kisaan ja sitä pitäs kunnioittaa.

Itse en ole kiiltävän perään jos joku sitä luulee.

Toi Simpan kommentti on kyllä aika paha ja ymmärrän täysin Simpan fiiliksiä.

Itsekin olen ollu tekemässä suuunnistuskisoja aikanaan ja siiitä ei saanut kuin vittuilut päällensä joten päätin lopettaa palkattoman vapaaaehtoistyön.

Mielestäni nämä merrasmäen kisat on ollu suomen parhaita kapinoita jotka soisin jatkuvan.

Älä simppa ota ittees näitä jorinoita. Ei tässä sua syytetä mistään.
Vastaa lainaten
  #145  
Vanha 09.09.2014, 12:05
hitoy hitoy ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 15.04.10
Sijainti: kirkkonummi
Viestit: 1.779
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja tatsga Näytä viesti
Miksei autoja jaeta vaan katulaillisiin(orggis ja stanu) ja laittomiin(modi ja proto)? Saatais molempiin luokkiin yli 15 kilpailijaa. Orggis ja modi autoille joku kerroin(esim 1,5) pisteisiin. Teknisetsäännöt olis protossa esim porttaalit yms muut nykyään laittomat jutut. Periaatteessa kaikille autoille löytyy luokka jossa pääsee kisaamaan pisteistä. Jos joku jää retrosta pois sen takia, että vetää herneet nokkaan kilpakaverin paremmasta kalustosta niin lähtökohtaisesti retro on väärä kilpailu ko henkilöille. Itselle ainakin tärkein vastustaja retrossa on aina itse. Voittaa itsensä niin voittaa aina, oli sijoitus kisassa sit mikä tahansa. Mun mielestä on turha takertua vanhoihin cup sääntöihin, tärkeintä on että kaikkien aikakausien autot pääsevät lähtöviivalle. Kumpi on tärkeämpää; se että kilpaillaan tasavertaisesti 10€ ledivalosta vai että näivettyvä laji saa mahdollisimman paljon osanottajia? Mun puolesta jopa pytyt voi jättää pois jos vaan viivalle tulee kourallinen autoja lisää. Jokainen voi miettiä mikä itselle on tärkeintä...
komppaan tätä. juurikin modiin vaikka suorat akselit ja protoissa sitten portot ja hyde ohjaus esim? noh vielä ette ole pelotelleet ainakaan minua aloittamasta ( tai harkitsemasta ) täysin uutta harrastusta. läheltä on kyllä liipannut.
Vastaa lainaten
  #146  
Vanha 09.09.2014, 12:58
tepa78:n Avatar
tepa78 tepa78 ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 13.01.08
Sijainti: salo, .
Viestit: 1.028
Perusasetus

Team Tahmatassujen takapenkkiappari kiittää ja kumartaa
Iso kiitos järjestäjille että jaksavat/ viitsivät retroa järjestää... neljäs kerta nyt mukana ja aina se on yhtä hieno kisa ollut Varmasti mukana myös ensi vuonna, ja ehkä jopa taas omalla autolla

Täytyy vähän ihmetellä tätä keskustelua... minkä ihmeen takia tähänkin täytyy sotkea vanhoja ja nykyisiä cuppi kisoja mukaan? cuppi on cuppi ja retro on retro piste.
tahallaanko tässä yritetään retron rento ja mukava fiilis pilata?
Aikuiset ihmiset kinastelee ku missäki hiekkalaatikolla

Tuolta löytyy meitin tiimin kisakuvaa ja vähän kertomusta
http://www.salonseudunoffroad.fi/6
Vastaa lainaten
  #147  
Vanha 09.09.2014, 13:47
Eetza:n Avatar
Eetza Eetza ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 12.10.06
Sijainti: Hämeenkoski, Finland.
Viestit: 654
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja IironSika Näytä viesti
Mä toivoisin että päätyvät järjestäjät mihin hyvänsä ratkaisuun Retron suhteen, tätä ei pilattaisi samanlaisella "keskustelulla" kuin cup pilattiin.
Ehdottomasti samaa mieltä... pa***n jauhanta sikseen ja olkaamme tyytyväisiä hyvään ja hauskaan kisaan ja toivotaan että Simpalla ja kumppaneilla olisi vielä virtaa järjestää kisaa tulevina vuosina. Ja päättäkööt kisajärjestäjä ite säännöt millä ajetaan....

Laittakaa niitä kuvia tai viteoita kisasta kellä niitä on... ni päässää takas oikeille linjoille täs topikissa...
__________________
Se, että olet vainoharhainen ei tarkoita sitä,
etteivät ne kuitenkin olisi perässäsi.
Vastaa lainaten
  #148  
Vanha 09.09.2014, 15:31
BeePee BeePee ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 03.08.11
Sijainti: Lahti
Viestit: 96
Perusasetus

Kiitokset hienosta kisasta järjestäjille ja kaikille asianosaisille! Oli jo neljännet kisat meille, toivottavasti ensi vuonna viidennet?!

Joo laittakaas kuvia ja videoita jakoon kellä niitä on, kuvaajia ainakin oli pirusti. Ite ei kerenny kuvailee kun aina oli kiire seuraavalle rastille...
Vastaa lainaten
  #149  
Vanha 09.09.2014, 16:17
Ab3:n Avatar
Ab3 Ab3 ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 28.02.14
Sijainti: Joensuu
Viestit: 775
Perusasetus

Vaikken retroihin osallistunut, niin pakko silti nostaa hattua kilpailun järjestäjille, jotka näki retrojen eteen paljon vaivaa.

Kovasti kiinnostaisi ajaa ensivuonna, jos retrot järjestetään. Ensimmäistä kertaa oltaisi tulossa, mutta monesta suunnasta kuultu palaute ja mielipiteet retroista ja SLCK:n poppoon kannustamisen & vinkkien johdosta on päätetty parsia LJ retrokelpoiseksi.
__________________

-ISORY-

Itä-suomen off road yhdistys


SLCK #539


Vastaa lainaten
  #150  
Vanha 09.09.2014, 17:00
ranke:n Avatar
ranke ranke ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 13.11.03
Sijainti: HELSINKI, Finland.
Viestit: 1.526
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Ab3 Näytä viesti
Vaikken retroihin osallistunut, niin pakko silti nostaa hattua kilpailun järjestäjille, jotka näki retrojen eteen paljon vaivaa.

Kovasti kiinnostaisi ajaa ensivuonna, jos retrot järjestetään. Ensimmäistä kertaa oltaisi tulossa, mutta monesta suunnasta kuultu palaute ja mielipiteet retroista ja SLCK:n poppoon kannustamisen & vinkkien johdosta on päätetty parsia LJ retrokelpoiseksi.
Samoin, hattua järjestävälle taholle.

3 retroa takana ja olisin ehdottomsti osallistunut tänävuonna, jos kisa olisi ollut samoihin aikoihin, kuin aikaisemmin.

Harmittaa, jos sääntö-sekoilu tappaa tämänkin hienon tapahtuman.

TEMÄHIK

Viimeksi muokannut ranke : 09.09.2014 17:06
Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
FINLAND TROPHY RETRO 4-5.10 2013 !!!!! mettäsika Tapahtumat 125 13.10.2013 21:48
finland trophy retro 2012 5-6.10 2012 ILMOITTAUTUMINEN AVATTU !!! mettäsika Tapahtumat 135 29.07.2013 18:09
FINLAND TROPHY RETRO 30.9-1.10.2011 myllis Tapahtumat 203 20.07.2012 18:57
Myydään finland trophy retro dvd mettäsika O/M/V Muut 7 19.03.2012 20:04
Warn trophy / Finland Trophy the_undertaker Chit-Chat 2 15.08.2007 05:10


Sivu luotu: 00:13 (GMT +2).