Näytä yksittäinen viesti
  #7  
Vanha 20.12.2012, 12:48
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.398
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja hitsaa Näytä viesti
Kiitos vastauksista, tästä taas pikkuhiljaa päästään eteenpäin.

Sarjoja missä on nämä palikat, iskarit ja hilppeet näyttää saavan sekä Suomesta, Saksasta että Amerikan maalta, jos ja kun hyväksyntää ei tarvita. Merkkeinä Rubicon Express, Rough Country jne. Väliä lienee lähinnä iskareilla, vai onko juurikaan?
Iskareissa ja puslien laadussa suurin ero, jos otat myös tukivarret niin ne aikalailla samanlaisia kaikilla muuten paitsi tosiaan noi puslat. Muutaman jeepin kokemuksella voin sanoa, että hommaa suoraan ainakin säädettävät vahvistetut alatukivarret molempiin päihin, mieluiten myös ylätukivarret. Mulla oli kahden kohtuusiistin offireissun jälkeen omassa zj:ssä kolme alatukivartta solmussa, ja ylävarsistakin pari ehti ottaa kipeetä. Stanssattu pelti ei toimi tukivarsissa

Lainaus:
Alustan rakenteesta johtuen akseli siirtyy korottaessa jonkin verran sivulle. Kuinka tämä vaikuttaa esim 31x10.5x15 kumin kulutuspinnan asettumiseen lokareiden sisään "toisella" puolen? Sopiva vanne voisi olla 8" leveä, back space 4-4.5" ? Tähänkin on varmaan juuri yksi ja oikea koko, joka sopii parhaiten lokarin reunan ja trimmauksen jne määrän suhteen?

Samoja kysymyksiä on varmaan aiemmin esitetty, mutta mun on vaikea saada noista selkeää käsitystä asiasta. Ameriikan foorumeilla on vielä sekavampaa.
Siirtyy ne akselit vähän sivuun, ei oikeastaan muuta kuin esteettinen haitta.

Vanteissa sopivat mitat 15 x 8 -12et (4" backspacing). Noilla sitten ottaa 31 x 10.50 rengas orkkistukivarteen renkaat tappiin käännettynä joissain akselin asennoissa, aftermarket varsilla ei ota.
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.

Viimeksi muokannut Timo_L : 20.12.2012 14:36
Vastaa lainaten