Viestiketju: HJ:tä kuntoon
Näytä yksittäinen viesti
  #6  
Vanha 23.11.2011, 22:55
hjvaltzu hjvaltzu ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 07.11.11
Sijainti: Pori
Viestit: 67
Perusasetus

Projekti ei varsinaisesti ole sen kummemmin edenny mihinkään, kun on tarvinnu kaikennäköstä huoltohommaa tehdä. Akut meni vaihtoon, ku ei tykänny käynnistyä ekoilla pakkasilla, siel olikin sitten auttamattomasti liian pienet akut. Sitten hehkut mittailtiin, niin sieltä oli pari sökönä, ni nekin meni vaihtoon. Lisäksi romikselta tarttu matkaan lohkolämppärin sisätilapistoke, niin se on kans tullu viriteltyä paikoilleen. Nyt saa talvi tulla!

Ensimmäinen maastoajelukin tuli tehtyä tuossa männä viikolla. Hyvin nelikot pelas ja eteni ihan ok. Kuskin taitamattomuus vaan kostautu ku rupesin liian lähellä pöllipinoa kääntelemään. Lähti apukuskin puolelta valonkehys kävelemään, ja etukulman pelti (lue lasikuitu) sai vähän siipeensä. Mutta onneks ei suurempaa vahinkoa tullu. Valojen takasinkytkemisessä oli kyllä omat ongelmansa, mut kyllä sekin sitten luonas.

Lisäksi tuli testailtua vähän tota lisäjousihommaa. Takapäässä meinaan on noille jousille paikat jo valmiina, niin on helppo testailla. 190 mersun madallusjouset käy muuten hyvin hj:hin korotusjousiksi. 7cm nousua, ajomukavuudesta ei vielä tietoa.

Sitten kuva vielä aloittelijan törttöilyistä...
Liitetiedostot
Click image for larger version

Name:	16112011049.jpg‎
Views:	737
Size:	88,8 Kt
ID:	23195  
Vastaa lainaten