Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Maasturiprojektit
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Maasturiprojektit Osio on tarkoitettu etenkin pidempiaikaisten projektien seuraamiseen. Tämä on oikea paikka oman auton esittelyyn.

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #11  
Vanha 16.10.2023, 15:29
veijon-esso:n Avatar
veijon-esso veijon-esso ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 25.08.06
Sijainti: Vantaa
Viestit: 2.470
Perusasetus

Syyläriä testailtiin kadulla hetki ja todettiin todella tehokkaaksi, maastossa en tainnut ehtiä käydä kertaakaan mutta oletan sen pelaavan sielläkin. Lootaöljyt kävi viileämpänä kun öljyä ei lämmitetty syylärin päädyssä enää. Saa nähä tarvitseeko talvella laittaa joku pahvi automaattijäähyn eteen, ehkei sentään.

Uutena ongelmana bensapumppu halusi pitää kokoajan jonkinlaista mekkalaa. Välisäiliöön kun kurkisti, niin sinne tuli kokoajan siirtopumpulta kuplia.



No kaikki kumiletkuthan siirtopumpun imupuolella oli vanhoja ja kovettuneita/halkeilleita, vaihtamalla yksi kerrallaan kuplat väheni kunnes loppui. Silti painepumppu halusi vinkua ja ulista, ehkä se oli ottanu itteensä ilmasta tai muuten vaan tiensä päässä. Aika kuumanakin tuntui käyvän. Kokeilin eristää bensalinjoja ja tunnustella missä se lämpö muodostuu, niin kyllä se ite pumppu oli varmaan suurin lämmönlähde. Hommasin lensu power shopista paremman välisäiliön johon voi upottaa pumput.



Nyt saa varapumpunkin valmiiks paikalleen, ei tartte kuin siirtää sähköt ja letku jos pumppu kämähtää reissussa. Pumpun pitäis käydä viileämpänä kun se on tuolla säiliössä uimassa.



Mutta tämä on vielä asentamatta ja kokeilematta, rupesin irroittelemaan jakolaatikkoa kun se alkoi vuotamaan adapterin välistä, ruuvit oli löystyneet.



Hyvin on silikoni hävinnyt tuosta välistä kun loota on pikkasen päässyt liikkumaan. Nyt on kasattu uudestaa oikean tiivisteen kanssa, saapa nähä kestääkö paremmin.



Loota taas paikallaan.


Lootan nostelussa hallitunkin päällä käytetty vaneri/puu hirvitys pääs eläkkeelle ja tein pellistä paremman, loota pysyy tuossa uudessa tosi nätisti, ei oo enää pelkoa että pääsee putoamaan. Jos vaikkapa joutuu vielä joskus lootan irroittamaan..!


__________________
"Niin metsä vastaa, kuin sitä kynnetään". K.Viikate

”Mielummin ajan mutarenkailla talvella kuin talvirenkailla mudassa”. Veijon-Esso
Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
blazer 6.2d Tekniikka & Jutustelu 6 27.08.2007 20:24
M/V: Blazer k5 K5 O/M/V Ajoneuvot 1 16.06.2007 20:32
O: BLAZER O/M/V Muut 3 23.01.2005 14:19
M:Blazer 6,2D ari O/M/V Muut 0 16.02.2004 19:26
m blazer k5 O/M/V Muut 0 11.02.2003 16:37


Sivu luotu: 06:42 (GMT +2).