Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 11.12.2019, 20:27
Hessu888:n Avatar
Hessu888 Hessu888 ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 14.10.07
Sijainti: Finland
Viestit: 2.905
Perusasetus

Traficom verosotkut


Laitoin jo Trafiin kysymystä tästä, mutta eihän siellä ketään ole vastailemassa virka-ajan ulkopuolella ja aamulla pitäisi päästä lähtemään töihin autolla:

Sain ajoneuvoverolipun muistutuksen autostani ja siinä lukee, että auto on käyttökiellossa. Edellisen veron maksoin kesällä ja valitsin laskusta neljässä erässä maksun. Sen jälkeen ei ole postissa tullut mitään laskua jolla olisin voinut maksaa seuraavan erän. Tiedä sitten vaikuttiko postin lakko siihen ettei laskua ikinä tullut...

Äsken kävin oma-asiointi palvelussa katsomassa että auto on käyttökiellossa. Koska en halunnut maksaa henkilödieselmaasturin veroa yhdessä erässä, kävin vaihtamassa eräisyyden neljäksi ja ajattelin maksaa seuraavan erän neljästä.

Nyt oma-asiointipalvelu näyttää ettei veroja olekaan rästissä eikä auto olekaan enää käyttökiellossa ja koska veroja ei ole rästissä, en voi maksaa niitä palvelun kautta. Jos olisin maksanut yheessä erässä, niin sen olisi voinut sillä hetkellä maksaa. Trafihan toimii niin, että itse ei voi mennä summaa muuttamaan tietyllä viitenumerolla vaan se on sama kuin ei maksaisi ollenkaan, joten sitä en siksi tehnyt.

Onko auto nyt käyttökiellossa vai ei? Kellään käynyt vastaavaa?

Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
TRAFICOM sisäinen ohje autonostaja ja myyjä eisaa olla yhdessä katsastuskonttorilla. toyota4x4 Chit-Chat 13 24.03.2019 00:11


Sivu luotu: 01:54 (GMT +2).