Näytä yksittäinen viesti
  #50  
Vanha 23.04.2013, 20:12
BJ-40/76 BJ-40/76 ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 11.05.09
Sijainti: Oulu
Viestit: 5.053
Perusasetus

Kannattaa huolella selvittää, mitä sanktioita tuosta oman massan pienentämisestä seuraa.

Yksi hyvä esimerkki oli yksi 2+4 h paku BJ-42:n siitä oli otettu vinssi pois ja vararengas telineineen korvattu pienellä kompressorilla ja paikkauspullolla: omapaino 1780 kg, ei tarvitse 80 lätkää.

Mulle minun bj:n 80 lätkästä naureskeli, että jotkut ottaa tuon 80 lätkän tyhmyyttään
Asiasta keskusteltiin pariin otteeseen, ja ei ymmärtänyt vaikka yritin kertoa noita veroseuraamuksia (olikohan vuosi ollut 1995?), mutta kun tarvitsi pari vinkkiä myös tekniikasta, niin lupasi tarkistaa tutulta katsastusmieheltä tuota kevennyksen ja veron suhdetta

Viikon päästä bj:ssä oli sekä vinssi, varapyörä ja 80 Lätkä (katsuri oli tuumannut että ei mitään merkitystä; mutta oli käynyt sitten kotona kertomassa tuosta veron lankeamisesta.... oli katsastettu kaikessa hiljaisuudessa leveämmät renkaat.... ja omapaino ja vinssi takaisin alkuperäistä vastaavaksi.

Tarinan opetus: verokikkailusta voi tulla kallista..... siis aina dsl tankissa dsl autossa, penkit/matkustajapaikat pakussa otteen mukaiset, ja painoja ei kannata muutella tutkimatta! (ja suomalainen yksin ei saa ajaa ulkomaille rekisteröityä autoa, jos ei ole ministeri; toki juttu vielä lienee kesken?)
Vastaa lainaten