Viestiketju: Talvirengas vai ei ?
Näytä yksittäinen viesti
  #92  
Vanha 22.12.2012, 13:28
matti.v:n Avatar
matti.v matti.v ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 25.04.10
Sijainti: kajjjaani
Viestit: 692
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja blazer Näytä viesti
Ittellä on alla tällähetkellä general grabberit jotka sain kaverilta katastuspyöriksi (pintaa jäljellä noin kesärengasminimi). Toimivat talvikelillä huomattavasti paremmin kuin nuo joidenkin kehumat Bfg at jotka on uudenveroisessa pinnassa. Tuommoset general grabberit nastoilla vois olla aika toimiva paketti.
TOTTA.
mä ajoin patrollilla viimetalven työmatkaa uusilla bfg:n at renkailla 31*10.5 koossa. onhan ne tosi lipsut,takavedolla en kyl kehannu ees ajaa. muutaman kerran kokeilin mut lähinnä pelotti ajaa, liian jäykkä perä ja suht hyvin vetoja niin pito irtos tosi helposti.. nelikko päällä niillä pärjäs.

samat renkaat siinä vieläkin on alla.mut sen käyttö on tosi satunnaista, trailerin veturina se lähinnä on. tuossa käytössä nuo kumit toimii ihan ok ja voi ajaa vähän auraamatontakin tietä. jos sillä töihin pitäs ajaa niin jotku nastapyörät hommaisin.
onneksi on tuo punto, syksyllä siihen uudet nokian 5:t ostin ja hyvin pitää. huomattavasti näppärämpi ja halvempi ajaa työmatkat kuin datsunilla.
Vastaa lainaten