Näytä yksittäinen viesti
  #331  
Vanha 16.12.2012, 12:45
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 2.949
Smile

Mitäs mieltä olette saisko tun Hiluxin kestää pihojen aurausta kun tekis siihen jostain n. 5 millin seinämällä olevasta suorakulmaisesta putkesta puikolla hitsaten X kirjaimen muotoon muotoillun apurungon, joka olisi edestä kiinni molemmin puolin auton rungossa tuossa koukun kohdalla rungon päässä, joka viestin loppuun linkitetyssä kuvassa näkyy?

X rungon keskiosa olisi se kohta, jossa se menee keskeltä etupyöräntuennan alta muotoiltuna siten, että maavara vähenee vain kohtuullisesti, eikä ota kiinni pyöräntuennan liikkuviin osiin.

Takimmainen pää X rungosta olisi kiinni ehkä ennen auton taka-akselia vaikka lähellä lehtijousten etummaista kiinnityspistettä.

https://dl.dropbox.com/u/56139170/se...70_MAASTA1.JPG

Jos aivan mutulla heittäs, että tämä apurunko sais lisätä painoo max. 100 kg. Saisko moisella rakenteella parannettua työkoneominaisuuksia siten, että apurunkoon uskaltas kiinnittää kunnollisen lumiauran?

PS: Kuvaa tarkemmin katsoen X muotoa rungossa olisi vain hyvin miedosti koska apurunkoa ei tarvi paljoa kaventaa leveyssuunnassa, että se menee etupyöräntuennan alta häiritsemättä sen liikkeitä.

Viimeksi muokannut tekniikkamies : 16.12.2012 12:49
Vastaa lainaten