Näytä yksittäinen viesti
  #1  
Vanha 11.11.2012, 00:05
Palex:n Avatar
Palex Palex ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 04.07.05
Sijainti: Lahti
Viestit: 3.220
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Ahonlaita Näytä viesti
Tulipa ostettua samurai metsästysautox.Perässä hieman väljää eli kolahtelee liikkeelle lähtiessä.Kestänee vielä pitkään koska ei äännä maantiellä.Mutta jos haluun kolinan pois riittääkö jos vaihdan pelkän välityksen(akselin ja lautaspyörän?)vai pitääkö koko perämurikka vaihtaa?Tarkotus ei ole tällä mönkiä vaan ajella saharoilla auraamattomia teitä jänismetällä ja vähän hirvikin.235/75-15 kitkat on nyt alla ja vanteineen paan myyntiin kunhan saan saharat.Tosi hyvät renkaat ja pintaa on mutta en ala varastoimaan ja pilalle kovettamaan.
Mistä olet päätellyt että kolaus kuuluu perästä? Ei meinaan ole kyllä se ensimmäinen kolausten aiheuttaja. Kardaanin ristikot on ensimmäinen, jonka jälkeen kannattaa katsoa onko jakolaatikon takalähdön laakerissa pahasti väljää, ja sitten myös pinjonin laakeri on hyvä tarkistaa ja vaikka vähän kiristääkin jos väljää tuntuu.

Ja vaikka se ääni perästä kuuluisikin, niin ei sieltä tarvitse mitään vaihtaa, vaan korkeintaan shimmata välykset ja hammaskosketukset kuntoon.

__________________
-Pauli-
Vastaa lainaten