Näytä yksittäinen viesti
  #277  
Vanha 30.10.2012, 16:39
Palex:n Avatar
Palex Palex ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 04.07.05
Sijainti: Lahti
Viestit: 3.220
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja ärjyy70 Näytä viesti
Tarviiko välityksiä tai muuta kattoo jos laittaa 31 tuumaset esim. insat jimnyn alle? Kuinka koko vekotin tommosia renkaita kestää pyörittää ja kuinka pahasti ohjaus kärsii jimmyssä jossa löytyy ohjaustehosti. Nuo insa sahara turbo vai mikä lie ois tarkotus alle laittaa.
No ei varmaan ole mikään ajonautinto vakiovälityksillä maastossa. Kadulla kyllä varmasti pärjää, kun itsekin olen tässä jo muutaman kuukauden kolmekolmosilla ajellut, ja ihan suht hyvin jaksaa mennä niilläkin. Maastoon en kyllä ole edes haaveillutkaan meneväni vakiojakiksella...

Ja etuakseli porsii kolmeykkösilläkin takuuvarmasti ennemmin tai myöhemmin jos oikeasti maastossa ajelee. Jimnyn akselit vastaavat kestävyydeltään 410:n akseleita, joten ei niitä voi kovin luotettaviksi sanoa.

Ohjaustehostin kyllä jaksaa noita renkaita käännellä kadulla ihan kivasti, mutta maastosta en sitten tiedä. Tällä viikolla toivon mukaan saan 6.5 jakiksen paikoilleen, niin pääsee hiukan koeponnistamaan vekotinta maaston puolellakin, varovaisesti murroksia säästellen.
__________________
-Pauli-
Vastaa lainaten