Näytä yksittäinen viesti
  #16  
Vanha 12.09.2012, 05:37
temmi_hoo temmi_hoo ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 28.01.11
Sijainti: Jokikunta, Vihti, Suomi
Viestit: 553
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Count Näytä viesti
Verkonvaihtokytkin on suomessa tehty "suomalaisilla osilla" ja on ihan asiallinen sisuskaluiltaan, se pienempi niistä siis. Ja ilman verkonvaihtokytkintä ei kannata hommaan edes ryhtyä, ellei sitten muuta koko taloa pistotulppakytkentäiseksi - enkä osaa sanoa olisiko moinen edes sallittua.
Pistotulppakytkentäinen talo... Joo, verkonvaihtokytkin on oltava varavoimaa syöttäessä, tai sitten vahingossa omaa varavoimaa menee naapurin lisäks myös verkkoa korjaavaan asentajaan. Sinä toki tämän tiedät, mutta sanon nyt ihan langan vähemmän sähköisille lukijoille.


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Count Näytä viesti
Oma tarve on lähinnä saada porakaivosta vettä sähkökatkon aikana, ostopäätös kypsyi lopullisesti silloin kun olin viime vuonna joulun välipäivät ilman sähköä. Takka tuotti lämmön, öljylamput valon, mutta p*skat ei kulkeneet pihalle vesiklosetista
Kolmivaiheiset pumput pyörii nätisti melkein minkä laadun sähköllä hyvänsä. Pakastin jääkaappi ja halvempi elektroniikka vaatii ikävästi sähköltä aika paljon, mutta hämmentävästi pc poweri osaa tehdä taas about mistä hyvänsä pelivoimaa.

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Count Näytä viesti
PS. Enpä olisi heti arvannut sinuun täällä törmääväni
Kattelin että liekö tuo sama Count, terve vaan Meikä on landeutumassa, ostettiin just eilen talo Vihdistä ja ammatti on vaihtunu atkenördäilystä sähköasennukseen ja sähkökoneiden korjuuseen.
Vastaa lainaten