Näytä yksittäinen viesti
  #11  
Vanha 05.09.2012, 15:49
Picu Picu ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 28.03.10
Sijainti: Vampula
Viestit: 916
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Jare Näytä viesti
Tännehän vois alustavasti suunnitella lähtevän RJ:tä ulkoiluttaan. Onks millaista maastoa luvassa? Vitullista mudassa vinssaamista vai ihan ajettaviakin paikkoja?
Alueella oli ennen muinoin vain yksi ajolenkki joka paikka paikoin oli jopa aika haasteellinen kivikoiden vuoksi. Se tarjoaa haastetta heille jotka haluavat testailla autonsa kikkailuominaisuuksia. Lisäksi kikkailupaikkaa löytyy heti pihan tuntumassa. Hieman kiviporrasta ja kivikkoa.

Nyt Eero on raivannut metsään uusia reittejä jotka pääsääntöisesti ovat ns. kuivia safarireittejä. Ei pitäisi olla mahdottomia, ilman portaalejakin pärjää.

Velliä ei ole ,mutta yksi syvempi pitkä oja löytyy jos vallan väkisin haluaa autonsa etenevyyttä mudassa testailla. Siihen ojaan on tainnut muutamien ajokit historian aikana hajotakkin.

Jos ongelmia tulee, vetoapua ja työkaluja löytyy. Ja jos oikein mahdottomaksi menee, Eeron korjaamohallikin löytyy lyhyen ajomatkan päästä.

Joten mukaan vain. Äetsä on ollut aikaisemmin tunnettu Juhan erittäin haasteellisesta kallio ajoalueesta. Porukat ovat toivoneet helpompaa ja enemmän safarihenkistä, joten nyt sitäkin on tarjolla.

(ja ps Jare: voisit samalla antaa arvostelusi Kilille, tyyliin onko härpäkkeellä mitään virkaa vai voidaanko mennä rinteeseen ensi vuonna. Suoritetaan nimittäin ensimmäinen varovainen testiajo tyyliin pysyykö auto nipussa edes normaaliajossa.)
__________________
Team Kutunjuuston "kätevä emäntä"

You Tube

Facebook/Kutunjuusto
Vastaa lainaten