Viestiketju: Maasturin hankintaa
Näytä yksittäinen viesti
  #6  
Vanha 09.07.2012, 21:33
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.849
Perusasetus

Saako Discoja muka tuohon hintaan? Vähän kyllä pelottaa tuo brittilaatu.. Niistä ei itsellä ole oikein mitään tietoa. On vaan mielikuva että teknisesti ne on venäläistä laatua..

G mersu ois relee, mut ne on ihan yli hinnoiteltuja.

Onkohan pajerolla väliä mitä koria se on? Niitä näyttäisi olevan noilla levikkeillä 92-> ja ilman. Ne mitkä on ilman on ollut 95-99 malleja. Mut samaan aikaan on myyty niitä levike malleja ilmeisesti. Helvetisti niillä pajeroilla on veivattu. Sen myötä mietityttää juuri että kuin se tekniikka mahtaa kestää. Sen edellisen korimallin ongelmahan oli huono vaihdelaatikko ja kansi ongelmat 450tkm kohdilla

GR Patrol ois kanssa hieno, mut niillä on kanssa veivattu helvetisti. Se GR kori on vaan pirun hienon näköinen.

Muutama Sorento oli myös tuohon hintaluokkaan. Niissähän on kait vakiona kytkettävä lukko taka akselilla ja jakolaatikko. Hyuindailta sais myös Galloperia ja Terracania. Galloper ois sama peli kuin Pajero. Terracan ois kanssa relee, mut halvemmilla on ajettu reilusti. Osien saanti on myös vähän nihkeää.

Etunahan olisi myös pieni kulutus. Ja tosiaan mitä halvemman yksilön saa niin sitä enemmän jää hilloa muuhun. Sen takia tuo Frontera kiinnostais. Kohtuu tuoreita, ei ole 400tkm ajettuja, osassa jopa ilmastointia. Niissä ei ilmeisesti ole mitään suurempia vikoja tai ainakaan en sellaista bongannut.
Vastaa lainaten