Viestiketju: w460 G-class
Näytä yksittäinen viesti
  #58  
Vanha 21.04.2012, 02:32
tdi:n Avatar
tdi tdi ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 16.03.09
Sijainti: Kotipaikka
Viestit: 1.777
Perusasetus

Vapaa yö ni kerkes taas tehdä jotakin
Tosiaan tuon iskarin korvan hitsasin vähän hankala saasa kunnollista kun kori on päällä mutta jos se nyt hetken kestäis.
Pientä hienosäätöä pumppuun, ristikot rasvasin, uusi kunnollinen ilmanputsari turbo 603:sta mahtu hienosti alkuperäsillä letkuilla vielä ja jos snorkkelia ajattelee ni saa senkin nätisti liitettyä, pakoputken jouduin väliaikasesti turaamaan uusiks kun se on melkee hangannu ittesä jo tankista läpi en jaksanu perehtyy mikä ois järkevin ratkasu nyt on kylkiputki ilman vaimenninta kun se einyt oikein mahtunu. Tota ei todellakaan jätetä noin pitää vaa käydä motonetistä vähän käyriä ni pääsee suunnittelee uutta reittiä.
Vaihdon myös sen polttimon ja flektejen sähköjä taas päivittelin. turhan aikasin lähtee tuolla anturilla päälle täytyy vähän lämpimämpi ettii siihen joku +90 ois aika sopiva.
Tankin vuoto kohtaa olen koittanut tässä ihmetellä jo pari kuukautta aina satunnaisesti mutta ei ole selvinny mitään järkevää. Se ei vuoda kun täyteen takattaessa senjälkeen on niin märkä että ei saa selvää, jostain päältä se tulee. Huoltoluukusta ei nää mitään ihmeellistä, pitää puottaa kokotankki tuossa jossain vaihees.........

Jos jollain on tiedossa edullista uutta mittarin anturia niin voi pistää vinkkiä ei tuo oikein tahdo toimia
Vastaa lainaten