Näytä yksittäinen viesti
  #4  
Vanha 11.05.2004, 17:03
KooPee:n Avatar
KooPee KooPee ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 06.11.03
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 2.663
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Ei ny KooPee millään pahalla mut toi hj on ihan paska! Kävin kattomassa sitä ku oli aikasemmin myynnissä ja löysin ainakin seuraavat viat: Jouset on kuolleentuneet, kaikki mikä voi vuotaa niin vuotaa, molemmat perät pitää ääntä, vaihteet kolisee!!! MÄTÄÄ enemmän kun laki sallii, takakontin lukkosta pääsee linkkarilla sisään eikä se muutenkaan pysy kunnolla kiinni ja ylipäätään se "auto" on väljä joka suuntaan... Eli just hyvä peli... hahaaaa!!

Note! This message was posted anonymously!
Ei ny millään pahalla mut...
Katkeraa tilitystä Herra anonyymiltä.
Olet varmaan katsastanut useitakin HJ:tä mitkä ovat kuin uusia hintaan 2400, ja niillä lukkoakseleilla. Kaikki saa tulla katsomaan minkä kuntoisen tohon rahaan saa . Jospa Herra anonyymi tuo paremman pihaan, tohon hintaan, niin voisin vaikka ostaa sen pois!
Ja aivan varmasti pääsee linkkarilla joka ovesta!, mihin kaheksankymmentäluvun toyotaan ei pääsisi?
Mätävikaako=no tottahelvetissä siinä on!, mutta enemmän kun laki sallii on helvetisti yläkanttiin-ton ikäluokan HJ:stä se on kyllä parhaimmasta päästä.
(Enemmän kun laki sallii=ei katsastettu.)
Jouset ei todellakaan ole kuoleentuneet, voin kyllä näyttää kuoleentuneetkin pakat- niillä ottaa kolmeykkönen kiinni peltiin.
Vaihteiden kolina on täysin PASKAPUHETTA. Vaihteisto on kunnossa.
Kerro vaan mielipiteesi reilusti omalla nimellä, niin muistellaan mitä meikäläinen on sulle tehny et noinkin paljon sua vituttaa.

Koo-Pee



Vastaa lainaten