Näytä yksittäinen viesti
  #142  
Vanha 16.02.2012, 22:14
tatsga tatsga ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 19.02.11
Sijainti: Vantaa
Viestit: 555
Perusasetus

tdi, suosittelen. On kätevä vaikkapa siinä vaiheessa ku kone laukee tien varteen niin saa vedettyä tien sivuun auton vinssillä. Saatanan raskas työntää varsinki yksin ja ihan mahdoton jos on yli 0,1 astetta ylämäkeä =)

sumpe, pitänee ensin varmistaa et tarviiko toi paketti tasapainotusta vai riittääkö et osat on itessään tasapainos.

pee, pitänee yrittää punnita. Pitänee kokeilla iskaridynon vaa'lla josku se olis tarkempi ku raskaan 10kg välein punnitseva... =) Toi bensavauhtis olis kyl melko rouhee... Onko tyhjäkäyntiongelmia/sammuuko kone kytkintä painaes?

Paavo, pitänee siis tehdä 10mm kamasta, ettei oo ekan metsäreissun jälkeen solmussa... =)

Tulipas tänään pestyä öljypohja ja lohko. Vielä tuppas pariin paikkaan jäämään paskaa mut pitää suihkia asetonia ja paineilma enne maalausta. Öljypohjasta löyty ikävä yllätys. Oli se ketju sit puhkassu öljypohjan. Semmonen sentin halkeema ulkopuolella. Pitää katsoa jos huomenna sais haalittua ehjän version tai sit pitää paikkailla kemiallisella metallilla sisä ja ulkopuolelta. Onneks on semmonen halkeema et paineilma tuli pillillä just ja just läpi, eikä öljynpinnan pitäis olla niin korkeella. Tuli myös ykköspytyn männästä otettu renkaat veke ja käytettyä tappi ulkona. On muuten mahdoton saada ylimmän renkaan pääl olevia uria karstasta puhtaaks. Teräsharjalla kevyesti rapsutelle sai muuten karstat irtoo ja bensa liuotti loput mitkä oli lähteekseen. Kiertokangen laakeritki on 0,25 kokoa. Toivottavasti motonet toimittaa ettei tarvi ulkomailta vartoa...
Vastaa lainaten