Viestiketju: SJ410 ei käy...
Näytä yksittäinen viesti
  #4  
Vanha 21.11.2011, 17:40
sepi:n Avatar
sepi sepi ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 18.01.03
Sijainti: Lieto, .
Viestit: 291
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Heguli Näytä viesti
Tarkista (tai vaihda) ensin kaikki maadoitukset, niissä on usein sanomista. Koita saada sytkän tarkastuslamppu jostain, muutoin menee arvailun puolelle. Vakiomallin jakajassa tuppaa olemaan vanhemmiten välystä, sekin voi vaikeuttaa käyntiä.

Kiihdytyspumpun pitäisi kaasupoljinta painettaessa ruikata ihan kivan suihkun kaasarin kurkkuun, mikäli kaasari on kunnossa. Korjaussarjoja kaasariin saa vielä jostain, palstalla on siitä tieto kun vaan muistaisi missä.

Ootko koittanut kaikilla tulpilla kipinää ? Pitäisi räpsiä ihan näkyvästi jos sytkävehkeet kunnossa.

Katkojan kärkiväli on varmaan ohjearvossa ?

EDIT: itsellä ei jakajaa ole ollut autossa enään moneen vuoteen mutta muistaakseni sen pyörijän kiinnitys jakajan akseliin oli aika horo. Tarkista nyt sekin vielä uudestaan.
Kärkiväli tosiaan oli likempänä puolta milliä, nyt vajaa 3 kymppiä. Pyörijä tosiaan tuljuu akselin päässä ainakin parin asteen verran, tämä Motonetin uusi siis. Vanha kansi on tallessa mutta lähetyssaarnaajan oon hukannu, se oli tukevasti paikallaan. Täytyy kattoo jos saa laitettua liuskaa jousen alle. Ja lampun haen huomenissa.
Saiskohan kipinäjännitteen mitattua tollasella edistyneemmällä pihtimittarilla? Eikös puola sen isomman jännitteen kehitä? Jos kumminkin on pimeenä.
Kaasarille tuskin tekisi huolto pahaakaan, mutta voiko se hajota tollain ihan kerralla? Luulis menevän hiipumalla.
Vastaa lainaten