Näytä yksittäinen viesti
  #15  
Vanha 23.10.2011, 21:07
Racingrabbit:n Avatar
Racingrabbit Racingrabbit on kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 27.01.04
Sijainti: Sastamala
Viestit: 3.998
Perusasetus

Eipä tuo rekisteriotteessa olevat muutokset mikään ongelma ole,tiedossa olisi parikin autoa jossa 38"-39" renkaat rekisteriotteessa.
Kuulostaa vaan samalta kuin Trialin HS-luokka,jossa nykyään ajaa pitkälle rakennetuja porttaaliautoja isoilla (kalliilla) renkailla varustettuna.Luokassa ei ole jäljellä enää mitään alkuperäistä ideaa,koska luokkahan aikoinaan perustettiin madaltamaan kynnystä tutustua lajiin.

Eikö suunnistukseen olis parempi luoda vaikka luokka,jossa rengastus pitäisi olla tehtaan alkuperäinen ensiasennuskoko tai +5%?Tietysti siitä muodostuisi silloin vain Volvo luokka.

Miksi pitää ajaa 24h,eikö voi käydä välillä nukkumassa ja ajaa vain sen 12h???
Kyllä suunnistukseen voi osallistua vähemmänkin rakennetulla autolla,koska siinä voi valita mitä rasteja lähtee hakemaan.Trialissa taas on HS luokan radat jouduttu tekemään näitten VOITTAJA autojen takia sellaisiksi,että niille ei enää ole normaali harrastemaasturilla mitään asiaa.Hyvä esimerikki oli Raision HS-luokan radat,jotka oli TODELLA vaarallisia kaarettomille autoille!!!

Jotenkin paistaa nyt tästä ehdotuksesta läpi sellainen,että topicin aloittajalla on tallissa auto,jolle pitäisi nyt perustaa oma luokka.
Vastaa lainaten