Näytä yksittäinen viesti
  #18  
Vanha 01.07.2011, 11:07
GRpatrol GRpatrol ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 28.10.10
Sijainti: oulun lääni
Viestit: 636
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja jv Näytä viesti
syöttöpumpun päällä on se peltikansi neljällä M6 pultilla kii, se irti. sitten varovasti nostat kannen ja tulee vastaan kalvo. merkkaa se et missä asennossa se on ollu ennen ku irrotat jos haluat palauttaa vakio asetuksiin. no enikeis nosta kalvo pois ja siinä on kiinni kara tappi. karan varressa on ~2mm paksuinen muoviprikka sen voi heittää mäelle. sitten kun tarkkaan kattoo karatapin reikään niin siellä kyljessä pitäs näkyä pieni reikä. nyt asennat karatapin paikoilleen niin et silloin kun karan lovi on isoimmillaan se osoittaa sitä pikku reikää kohti. sitten vaan kasausta. se iso mutteri kannessa jota vasten jousi nojaa niin siitä voi säätää savuherkkyyden et millä paineella alkaa ahdon alainen syöttö antamaan soppaa.

halutessaan karatappia voi hieman vaikka rälläkällä muokkailla vielä ohkasemmaks.

jokos oli tarpeeksi vaikeasti selitetty

Tossa tehdään ja selitetään homma volkkarin pumppuun, mut samat kikat pätee parollin diesel kikiin.
http://holysmoke.fi/pages/artikkelit...en-lisaeys.php

mittaappa paineet imusarjassa, tippuu jonkin verran kun menee kuulerin läpi...
Juu, kyllä tuosta asia selvisi Eilen säädin ahtopaineen kupariputkisysteemillä 1.1 bariin, ja perussyöttöä vielä isommalle, mutta savua ei tuu kovemmilla kierroksilla. Täytyy alkaa sääteleen tuota ahtopaineen alaista, josko sitten..

Tyhmänä vielä kysyn, että miten ne paineet mitataan imusarjasta, kun eihän siinä ole minkäänlaista lähtöä..? Reikä porata ja siihen lähtö..

Kiitoksia vielä neuvoista!
Vastaa lainaten