Näytä yksittäinen viesti
  #1  
Vanha 16.12.2010, 21:51
lepoantti lepoantti ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 27.01.05
Sijainti: Sawo, Leppävirta
Viestit: 2.671
Perusasetus

2H 12H-t:n pakosarjalla ja ahtimella. vesikierto???


olen koittanut kaivella vanhoja juttuja 2H ahtamisesta 12H-t: pakosarjalla ja ahtimella, löytyy paljonkin juttua mutta ei ole tullut vastausta että miten olisi järkevin toteuttaa ahtimelle vesikierto?

todennäköisesti ct26:nen toimis tällaisissa matalakierros ja -viritys koneissa ilman orkkis vesikiertoakin. mutta kun siinä on ne pillit vedelle niin kyllä ne on tarkoitus valjastaa myös käyttöön, eihän ahtimen jäähdytys kuitenkaan ole niin pahasta ettei sitä kannattaisi tehdä. jos jollakin on asiallisesta toteutuksesta kuvia niin mielellään niitä katselisi tai lukisi juttua miten se on toteutettu.

ja sit vielä sellainen juttu että onko kukaan tehnyt/teettänyt öljynsuodattimenjalan alle palikkaa josta lähdöt erilliselle öljynlauhduttimelle. suoraan ei taida löytyä niitä suodattimen alle laitettavia adaptereita niin kuin esim. hiluxeihin. öljynlauhduttimella on tunnetusti myönteinen vaikutus tuollaisen "vanhanliiton" esikammiokoneen lämpöihin.

jos tuollaisia kikkareita ei ole niin sit pitää suunnitella ja tehdä/teettää niitä, jos näin joutuu tekemään niin olisiko useammalle kipaleelle tarvetta?

Vastaa lainaten