Näytä yksittäinen viesti
  #7  
Vanha 23.08.2010, 14:55
Rekisteröimätön
Guest
 
Viestit: n/a
Smile

Uudelle kaksivuotiskaudelle jos aikaa riittää


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Junde Näytä viesti
Nyt uutta verta hihnalle!!

Henkilöt jotka harkitsevat tätä paikkaa tai henkilöt joilla on ehdottaa tähän tehtävään hyvää ehdokasta, olkaa minuun yhteydessä niin voin kertoa hieman enemmän taustoista ja mitä tehtävässä tulisi tehdä!

Tosiasia on että minä olen vetänyt tätä hommaa jo liian kauan ja on aika vetäytyä takavasemmalle ja vain avustaa tarvittaessa sellaista henkilöä jolla riittää intoa ja ideoita OffRoadin eteenpäin viemiseksi.


Tässä hommassa on hyvästä englannin kielestä hyötyä, sillä kaikissa kansainvälisissä kokouksissa on kielenä englanti. Hommassa pääsee tutustumaan todella mukavaan kansainväliseen porukkaan. Mitään palkkioita on turha odottaa, mutta todelliset kulut korvataan (suppean budjetin puitteissa)

Ottakaa yhteyttä!



Junde
Offroad lajiyhdyshenkilö
member of Fia Nez working group
Vastahan olet parin kauden aikana oppinut kuviot joten jos vain aikaa riittää niin ehdottomasti uudelle kaksivuotiskaudelle. Kun verkostot on tuttuja aiemmilta kausilta niin on huomattavasti helponpaa saada meidänkin toiveet sääntö- ym asioissa hyväksytysksi kuin että joku untuvikko hommaan lähtee kylmiltään vaikka muunlaista kokemusta lajista olisikin. Miten saatais joku oppipoika/-tyttö noihin kv-kokouksiin mukaan tutustumaan ihmisiin ja oppimaan asioita niin vahdinvaihto olis tulevaisuudessa kivuttomampi!!
Vastaa lainaten