Viestiketju: HDJ:n käyntiongelma
Näytä yksittäinen viesti
  #10  
Vanha 11.08.2010, 12:08
Daniel Daniel ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 03.03.08
Sijainti: Hämeenlinnna, Finland.
Viestit: 113
Perusasetus

Tuossa videota.




Tuosta ei nyt kauhean hyvin näe, kuinka paljon tuo moottori heiluu.
Tuon hihnan värähteleminen on aika kummallinen juttu. Mahtaakohan olla syy vai seuraus?
Käytin tämän jälkeen vielä remiin irti ja laitoin takaisin. Tässä yhteydessä jouduin hiukan pyörittämään moottoria, että pumpun merkki meni aivan kohdalleen. En nyt tiedä johtuiko tuo siitä,ettei se ollut aivan kohdallaan, kun hihnan irroitin vai siitä että joku siirtyi irroitusvaiheessa. Lisäksi laitoin vielä astiaan vajaa 2% 2t seoksella olevaa dieseliä ja käytin moottoria sillä.
Samalla tavalla tuo hihna vieläkin värisee. Mutta käynti ehkä hieman parani, tiedä sitten mistä johtui. Moottori otti ehkä paremmin kierroksia ja vika tuntui melkein häviävän jossain 2500 kierroksen jälkeen. Mutta kyllä siellä selkeesti vielä jotain on vialla. Pahimmillaan ravistus on, kun lähtee hitaasti laskemaan kierroksia 2000 jälkeen.

Moottorihan toimi melkein täydellisesti viimeisen pumppuremonti jälkeen.(lukuunottamatta pientä heilumista tietyllä kierrosalueella.) Sitä kesti melkein päivä, jonka jälkeen tuo vika alkoi vähitellen. Eli samat ajoitukset ja ennakot tässä on vielä tälläkin hetkellä.

Niitä jakorattaita, jotka pyörittää pumppua on minun mielestä melkein mahdotonta saada laitettua väärin. Ja jos ne laittaa väärin ei kampiakselin ja pumpun merkit osuisi kohdalleen.
Vastaa lainaten