Viestiketju: Landrover Africassa
Näytä yksittäinen viesti
  #6  
Vanha 21.05.2010, 21:56
Nisu:n Avatar
Nisu Nisu ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 28.05.08
Sijainti: Tarzanin naapurissa
Viestit: 77
Perusasetus

Ompas aika kulunut mutta laitetaampa vähän kertomusta missä ollaan käyty sekä miten varustelu on lisääntynyt. Aloitetaan vaikka varustelusta. Albumissa olevista kuvistakin voi huomata kuinka voi jäädä mutaan kiinni. Ja tuo lieju on niin peevelin sitkeetä sössöä että vaikeaa saada tassu irti. Joten uusia osia seuraavanlainen lista.

- 2 x keltaiset optimat
- National luna järjestelmä ohjaamassa akkuja.
- National luna jääkaappi/pakastin. Hiljainen sekä nopeasti kylmenevä ja vähän virtaa vievä. Oli läpi yön säädetty ja akussa oli vielä hyvin paukkua.
- Virhreet vohvelit
- Firstfour vinssipuskuri putkimalli
- Huskyn vinssi
- Pari snatch blokia ym. härpäkettä
- Uudet 16" vanteet ja päällä Cooper STT 235. Pitää hyvin eikä pidä pahemmin mekkalaa.
- Kattoteline

Tulossa Eziawnin rooftent. Kivampi goisia käärmeiden ja hämähäkkien ulottumattomissa.

Suunnitelmissa lisää valoa. Katolle 4 kpl kuin Cameleissa (ihan just sen takia) ja eteen 2 kpl lisäpitkää, vielä työvalo taakse niin näkee mitä kattilaan laittelee illan pimetessä. Hakuvalo olis kans kiva vaik sellanen käsimalli niin voi katella elukoita.

Joulu meni safaroidessa Kafue National parkissa. Ajeltiin puiston halki. Viikko vierähti mukavasti. Sadekausi oli päällä joten vettä joka paikassa, mikä teki ajamisen jännemmäksi ja eläinten spottaamisen vaikeammaksi kun juomavettä on saatavissa jokapaikassa ja ruoho on korkeeta.
Ensimmäiset paripäivää vietimme GMA alueella. Puskurivyöhyke puistolle, samalla myös metsästysalue. Saavuimme iltasella perille ja yllätys yllätys pimeellä tuli telttoja kasatessa. 20 min kolmelta mukulalta ja kahdelta aikuiselta pimeessä, ihan hyvin siis. Seuraavana päivänä lähdettiin kiertelemää aluetta ja törmäsimme yhden lodgen pihaan jossa ei ollut ensimmäistäkään vierasta, no he tarjos meille ruokaa sekä juomaa juttuseuran vastineeksi. Heillä oli sielä myös tavallinen kissa. Juu juu tiedän kaikillahan on kissoja mut ei tällaista. Tää katti huvitteli käärmeillä sekä pullonkorkeilla. Kun sille heitti pullonkorkin niin se haki sen kuin jokin noutaja. Sit se nä käärmeen ja lähti härnäämään sitä. Ei sen vähempää kuin Mambaa. Mamba oli noin 2m pitkä. Kissa härnäs sen seuraamaan itteään puuhun ja sit se tappo sen, Mamban siis. Hölmön näköistä kun itteään pienempi otus hoitelee toisen mennen tullen. Sit lähdettiin takasin ja nähtiin vakiot impalat ja muitakin elukoita ilman sen kummempaa tosin tiet muistutti pieniä jokia ja sai kahlata kokoajan. Syvää oli 15-50 cm.
Seuraavana päivänä sattui kiva juttu kun Daami totes et kattokaa tuol on jotain. Me todettiin takas et ei siel mitään oo, ne on vaan termiittipesiä. Johon Daami totes vaan et noil termiittipesillä on korvat, jonka johdosta hiilet kiinni ja pakkia. No siellä oli neljä gepardia aivan meidän leirin läheisyydessä. Emo ja 3 penskaa. Sit ryömittiin lähemmäksi ja aika lähelle päästiinkin kunnes päättivät ottaa vähän uutta etäisyyttä. Ja ne muuten juoksee kovaa. Maasto oli siinä kovaa ja täynnä elefantin tekemiä kuoppia 20cm joten autolla ei vauhti humannu päätä ja toiset vetää sataa.
Sit illalla oltiin tekemässä ruokaa kun penska impalat melskas kovaa. Fundeerattiin et mitä siel oikeen on. Mentiin kattomaan kun neljä shakaalia yritti saalistaa. Niille aikuiset impalat on liian nopsia ja isoja. Tunnin verran jahtas ennenkuin tuli tulosta.
Nyt tarttee mennä jatkan tätä reissu tarinaa vielä

Viimeksi muokannut Nisu : 21.05.2010 22:00 Perustelu: tarina jatkuu
Vastaa lainaten