Viestiketju: Vinssin kimppatilausta
Näytä yksittäinen viesti
  #13  
Vanha 13.10.2003, 06:45
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.848
Perusasetus

No kiinnostusta näyttäis olevan Sit pitäs alkaa hintoja selvittää. Ilmeisesti ainakin 6 vinssille ois kysyntää? minä, tmx50, jocke, baxxter (2kpl), avro?? Sähkövinssii ainakin minä meinasin, vaikka se ei nyt tuolla lukenutkaan missään.

Mut sit tökkäseekin meikän tietous vinsseistä <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle> Ei mitään tietoa mistä niitä ulkomailla vois kysellä. Ei mitään tietoa yleensä koko vinsseistä <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle> Koopee vois antaa hyvän allennuksen jos sen kautta tilais? Ippe ilmeisesti myös pystyis jonkin vinssitarjouksen tekemään?

Vinssi maksaa kait joku 1000€ tai ainakin sen käsityksen olen saanut. Olettaisin että jos kimpassa tilataan niin tuosta vois lähteä aika hyvin hintaa pois. En sit tiedä pitäskö kaikkien tilaa samanlaiset vinssit vai voisko siinä olla esim. warnin erimalleja? Tosin eipä se haittaa jos suznan keulalla on joku 4000kg vinssi. Sillä voi sitten rykiä ilmeisesti vähän normaalia enemmän. Luulis kestävän suznan keulalla. Mut sit en tiedä paljon siitä joutuu maksamaan "extraa". Kait tuollaisen suznan keulalle riittäis joku 2000kg vinssikin.

Sit ajankohtaa. Itse en ainakaan nyt pysty vinssiä osteleen. Menee tuohon ens vuoden puolelle. Joskus lopputalvesta tai jotain. Vois samalla saada lisää porukkaa tai jotain. Samalla vois säätellä joka kuukausi "vinssirahastoon" rahoja Näin ei emäntäkään pääse vikiseen että yllättäen tarvii paljon rahaa.

-- Vakio suikka on POP --

Nerd-O
Vastaa lainaten