Näytä yksittäinen viesti
  #33  
Vanha 17.12.2009, 16:40
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.398
Perusasetus

Hieman saanut jo haluttua muotoa:




Päädyn vahvikepala (vielä leikkelämättä muotoon) ja siihen hitsatut 12mm mutterit (saa nähdä kadunko tätä ratkaisua myöhemmin):




Aisan päiden vahvikkeet paikallaan, ja vinssin kiinnityslevyt (7mm tavaraa) paikallaan & boksattu ("täyttösaumattu", ei toi valovirta-migi oikein kerrasta noin paksuun levyyn polta):






Vinssin ja maskin (pitää hommata jostain ehjä tilalle ) sovittelua:




Poikkipalkin reunat on jo muokattu viistoiksi, samoin tuo palkki on hitsattu takaisin umpinaiseksi & parit vahvikkeet lisätty. Kuvia vain ei vielä siitä ole.

Seuraavaksi pitäisi hitsata koripalkkien ulkoreunoihin etupäähän (jokseenkin jousitolpasta eteenpäin) ~4mm levystä vahvikepalat että tuo keula kestää kunnolla, ja mahd. myös sisäpuolelle vähän ohkasemmasta sopivat vahvikkeet orkkisaisan ja tuon uuden päädyn sauman kohdalle.

Ideana tuossa keulan vahvikkeiden teossa myös se, että vinssikäytön lisäksi se kestää myös tulevan turvakaaren keulapään hitsauksen tuonne palkkiin kiinni suoraan. Ja ei, ei ole tarkoitus tehdä AKK:n mukaisia kaaria joten vitut välitän niiden pykälistä. Teen sellaisen mikä toimii, ja näyttää hyvältä

Sitten suunnittelemaan kidan yms. sijoittelua ja kiinnityssysteemiä...

Viimeksi muokannut Timo_L : 17.12.2009 16:44
Vastaa lainaten