Viestiketju: Vinsseistä?
Näytä yksittäinen viesti
  #43  
Vanha 24.09.2009, 12:57
arho arho ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 06.06.08
Sijainti: West Africa, Atlantic ocean
Viestit: 35
Wink

En nyt malta olla heittämästä lusikkaa tähän soppaan, vaikka jutun aloittaja on hankkinut vinssin jo ajat sitten!

Eli, mulla on "offiputiikki" täällä eräässä Suomalaisten suosimassa turistikohteessa, ja tuotevalikoimaan kuuluu juurikin samaisen kiinalaisen valmistajan vinssi mitä Preheat myy siellä Suomessa. Kokemuksesta voin sanoa, että niin laadullisesti/ tukku hinnaltaan vinssi kuuluu kiinalaisten vinssien " Premium" luokkaan. Jokainen meiltä myyty vinssi avataan ja vaihteiston rasvat vaihdetaan ( suomessa opittu toimenpide, tarpeellista?) Yhdessäkään vinssissä ei ole havaittu aikaisemmassa viestissä mainittuja metalli lastuja/ siruja/ paloja.

Korroosion kestävyys on hyvä. Sääolosuhteethan meillä poikkeaa aika paljon Suomen oloista, mutta Atlantin suolat söi ainakin meidän autosta kromi antennin 3 viikossa.

Vinssi köysi muuttaa UV-säteilyn ansiosta väriään noin kuukaudessa, ainakin täällä. Helppo välttää vinssi pussilla!

Sähkömoottorit hyvä laatuisia, tehtaan itsensä tekemiä ( samat moottorit kuin eräässä huomattavasti hinnakkaammassa vinssissä, !).


Meillä täällä alan harrastajat kayttävät lähes poikkeuksetta Warnin räikkää. Jokainen voi kuvitella, ettei se ole aivan reilua verrata warnia kiinan vinssiin. Toisealta nykyinen taloudellinen tilanne, on tehnyt sen että ominaisuuksiltaan ehkä puolet " huonompi" mutta hinnaltaa 4/5 halvempi vinssi käy myös kaupaksi!

Tämä siis täysin Suomalaisista jälleenmyyjistä riippumaton kommetti, joka pereustui omiin havaintoihin/ kokemuksiin!

Kiitos, ja nyt lähden vuorille offaa!
Vastaa lainaten