Viestiketju: Cherokee ysikaks
Näytä yksittäinen viesti
  #19  
Vanha 10.09.2009, 02:11
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.398
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja mikaelt Näytä viesti
Välillä hetken kesti että sai nelikon pois päältä mutta päälle ainakin kytkeytyi kaikki alueet ihan ok. Nyt ensimmäistä kertaa pääs ikunnolla kääntelemään autolla.
Niin siis taitanee olla jakoaskina 242? Ihan normaalia vähän enemmän ajetuille selec-trackeille, mutta toisaalta pienellä säädöllä saa yleensä vähän herkemmäksi menemään takasin takavedolle. Yleensä jumettuu 4FT asentoon, pienellä kaasun- ja jarrunnäppäilyllä kytkeytyy pois - muista ajaa suoraan kun kytket pois päältä.


Lainaus:
Huomasin, jota takavedollakin että äärimmäiseen vasemmalle käännettäessä kuuluu vasemmasta etunurkasta rutinaa. Ensin ajattelin että uuden renkaat ottaa jossakin kiinni, mutta mitää jälkiä ei näkynyt ja väliä jäi. Nelikolla rutisee ehkä hiukan herkemmin, oliskohan kyseessä ristikko? Aikaisemmin pienmmillä renkailla ei sitä huomannut, onkohan enemmän vastusta jossakin?
Sanoisin että tod.näk. ristikko. Ittellä on ollut väljää molemmilla puolilla, vas.puoli oli sellainen että selvä klappi, oik. puoli vaati kunnon vääntelyä ja kääntelyä että väljyyden huomasi. Voihan toki sitten palloniveletkin kolista jos tiedät että on väljää..
Vastaa lainaten