Näytä yksittäinen viesti
  #1  
Vanha 03.09.2009, 21:14
Urbancityboy:n Avatar
Urbancityboy Urbancityboy ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 24.09.06
Sijainti: Savo, Finland.
Viestit: 1.250
Perusasetus

Erittäin tehokkaat ilma-aseet, opastusta pneumatiikan saloihin


Keskustelu erittäin tehokkaiden ilma-aseiden luvanvaraisuudesta ja niihin liittyvän kontrollin lisäämisestä on ollut jo pidempään esillä ja jatkuvasti ajankohtainen koska kyseisiin, hyvinkin tehokkaisiin ilma-aseisiin ei tarvita minkäänlaista ostolupaa ja niitä kuulemma on helppo rakennella jopa ihan itse niin, että voidaan kohtalaisen helpoin kotikonstein saavuttaa melkoisen suuri tarkkuus ja jopa äärimmäinen tuhovoima huomioiden että kyseessä on ilma-ase. Ilma-aseiden vääränlaisesta käytöstä on jo olemassa lukuisia esimerkkejä, tämä topic kannustaa huomioimaan sen asian, että ilma-aseita pitää mm. ampumasektorit ja muiden turvallisuusnäkökohdat huomioiden käsitellä vähintäänkin samalla huolellisuudella kuin "oikeita" ampuma-aseita.

Josko kerättäisiin tähän topicciin linkit ja tietämys tehokkaista ja vähemmän tehokkaista kyseisen määritelmän täyttävistä laitteista ja rakennelmista, kaikki joukolla rakentamaan, Lupia ei vaadita ja areena on vapaa kunhan mielellään tietenkin huolehditte ettei pääse käymään iso kipeä. Vain mielikuvitus ja pneumatiikan lait ovat rajoina! Keskustelu myös löyhästikin asiaan liittyen sallittakoon! Tämähan on chit-chat epämääräistä jauhamista varten...

Tuossa noin aluksi hieman uudempi pätkä ja mallia miten viikinkien lapsoset nykyään leikkivät:

http://www.youtube.com/watch?v=uKeDn...om=PL&index=14

Ai niin, jos joku löytää sen paineilmapolkupyörän rakennusohjeet niin pistäkää tähän näkösälle kuten kaikki muutkin aiheeseen vähänkin liittyvät muutkin linkit ja osoitteet.


Viimeksi muokannut Urbancityboy : 03.09.2009 21:40 Perustelu: t
Vastaa lainaten