Viestiketju: Cherokee ysikaks
Näytä yksittäinen viesti
  #5  
Vanha 22.08.2009, 23:35
mikaelt:n Avatar
mikaelt mikaelt ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 18.11.08
Sijainti: Mikkeli, Otava
Viestit: 1.277
Perusasetus

Niin no toi "cold air intake" ei ollu siks lainausmerkeissä että se oli ulkomaan kieltä vaan just sik ettei se ilma kovin kylmää tuolla ole. Jonkilaista lootaa tohon jo tuli suunniteltua ympärille, ehkä just alumiinista ja siihen päälle foliopintasta äänieristyslevyä.
- piti vielä varmistaa, Ebayssa tuo myytiinkin pelkkänä "air intakena", näköjään rehellinen myyjä joka ei anna katteettomia lupauksia tuotteen ominaisuuksita, varmasti pitää paikkansa sitten tuokin: "Increase about 7-13 HP and 5-10 ft/lb of torque depends on current configuration "

Niin lämppäri tuntuu toimivan suutinten osalta, että onko kyseessä siis alipainehana letkussa. Vois varmaan tukkia ton jos ei paikkaa löydä. Cruise tipahtelee nimittäin pois päältä ja ainakin Vanissa se alkoi oireilemaan ekana kun alipaine pumppu veteli viimeisiään. Muistaakseni Vanissa cruise oli alipainelinjaston viimesiä osia niin ei sinne enään riittäny imua.

Ai niin ja teetin varavaimen kun sellanen puuttu. Suurehkossa lukkoliikkeessä ei ollu edes aihioita ja epäilivät ettei saa kun maahantuojan kautta. Mitä pa...kaa! Pikasuutari paikallisen marketin kyljessä teki avaimen, vieläpä koneelta alkuperäisiin mittoihin ettei kopioinut.
__________________
----------------------------------------------

Team Tostanoin Facebookissa

www.maasturistit.fi
www.etsama.com
------Offroad team Over the Hill---------------
Vastaa lainaten