Viestiketju: Cherokee ysikaks
Näytä yksittäinen viesti
  #3  
Vanha 22.08.2009, 20:32
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.396
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja mikaelt Näytä viesti
Kuten aikaisemmin epäilinkin postiin oli saapunut Ebay ostos, eli ilmanpuhdistin asennussarjoineen (Cold air intake set...niinku hienosti mainostettu). Paketti sisälsi 90 asteen kumiletku mutkan, pettymyksekseni ei ollut sininen kuten mainoksessa! Alumiiniputken jossa pari muovista liitäntää, huohottimelle ja alipaineelle, itse suodattimen, pari klemmaria, kaksi sinistä (silikoni?) letkua ja alumiiniset kiinnitys systeemit.


Ihan vinkkinä, tuo ei oikein ole cold air intake jos sillä sinulle sinänsä on edes merkitystä. Pellin alla on varsinkin kesällä rauhellisemmassa ajossa tai esim. metsässä möyrytessä suorastaan helvetillisen kuuma, ei pysty kädellä juuri konepeltiin yms. koskemaan. Tuon tyyppisellä ilmanotolla melkein värkkäisin vaikka pahvista ja paksusta foliosta sellaisen "kopan" tuohon ilmanputsarin mpärille mikä eristää sen pahimmilta pakosarjan kuumuuksilta.


Mutta ihan pätevä systeemi tuo, itsellä suunnitteilla vähän sama systeemi, mutta imuilman ottaa tuulilasin/ pyyhkijöiden alla olevasta tilasta.


Alipaineletku taitaa olla lämppärille menevässä (j pois tulevassa) letkussa olevan venttiilisysteemin säädin. Jos nyt en ihan väärin muista.
Vastaa lainaten