Viestiketju: Merirosvoilua
Näytä yksittäinen viesti
  #18  
Vanha 13.01.2009, 15:31
Urbancityboy:n Avatar
Urbancityboy Urbancityboy ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 24.09.06
Sijainti: Savo, Finland.
Viestit: 1.250
Thumbs down

Rommipullon etikettikin pitäisi kieltää


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Nerd-O Näytä viesti
Eikä tuota neekeri sanaa nykyään saanut käyttää kun se on halventava Tummaihoinenrosvo on kait se virallinen? Mut kaippa se öljyn hinta pompsahtaa ylös kun sama kaveri käy shelliltä keikkaamassa kaksi öljykannua hiluxiinsa (eikös hilux ole kova sana tuolla päin?) ja tieto keikkauksesta menee shellin pääkonttoriin. Karmee ryöstö. Öljyn hinta pompsahtaa aina perin oudoista syistä.
Riippunee miten ja missä yhteydessä tituleerataan.

Jossain satiiriohjelmassakin ihan äskettäin mm. mustanaamio nimettiin monikulttuurinaamioksi ettei vain tulisi rasismiepäilyjä...ko. sana, siis neekeri oli muuten todellakin ennenvanhaan täysin normaali Suomen kielen sana johon itsessään ei ole liittynyt minkäänlaista halventavaa kunnes alkoi sitten 90-luvulla yli-intoilu "värillisten" leimaamisesta..mitä ihmettä, onhan valkoihoinenkin värillinen, tuo nimitys vasta leimaava on jos mikä? Voinko siis nostaa syytteen jos joku joka on tummempi-ihoinen kuin minä, kutsuu itseäni esim. valkonaamaksi? Varmaan kiinnostaisi lähteä asianomistajana rosikseen moisesta, tuskin.

Mustaihoiset kuten esim. julkisuuden henkilöistä Snoop dog ym kumppanit saavat nimitellä toisiaan veljellisesti vaikka nekruiksi mutta annas olla jos sen tekee julkisesti valkoihoinen kalpeanaama suomipoja, helposti räpsähtää rasistinleima otsaan ja sitten ollaan niin yhteiskuntakelvottomia että voi herttinen sentään.

Avoimesti tunnustan, että minulla on muutamia neekerikavereita ja ne on ihan yhtä kivoja kuin perus valkonaamakaveritkin. Ei ole kauaa kun oltiin Ugandan pojan kanssa raksalla samaan aikaan ja ihan hauskaa neekeriläppää heitettiin kumpikin, annas olla jos olisi ollut tasa-arvointoilijat ym. ylisuojelevat kukkahattutädit sun muut sosiaalitantat kuuntelemassa niin oltaisiin rasismipuheista istumassa sekä itse että Ugandan kaveri.


Ryöstelevät ja raiskaavat somalirikolliset bumerangina suomesta saman tien takaisin sinne mistä ovat alunperin tulleetkin, näyttäähän noilla "töitä" olevan kotimaassaankin kuten noista linkeistäkin voi todeta, postissa voisi lähettää kehitys/ym. humanitaarisena apuna perään vaikka pelastusrenkaita että on parempi sitten olla siellä kotimaassa rötöstelemässä.

Niin ja joo, viedään tosiaan kaikki lahot carinat, camryt ja hiluksit & pöllityt hiacet afrikan sarveen että heimopäälliköiden hovikuskit saa tankata niihin hyppybensaa ja taas nousee maailmanmarkkinahinta. Ei mene myöskään kajuuttaan meikäläisellä että miten nuo rosvot on päästetty ylipäänsä laivaan, tankkereissa on vesitykit sun muut rosvonestolaitteet, ettei vaan olisi oltu tekemättä mitään ettei tule niitä ikäviä rasismiepäilyjä.

Paljonkohan maksaa mm. noiden sotalaivojen pyörittäminen tankkereiden suojana muutaman somalirosvon vuoksi, kallista hupia.

Viimeksi muokannut Urbancityboy : 13.01.2009 15:35
Vastaa lainaten