Viestiketju: Merirosvoilua
Näytä yksittäinen viesti
  #16  
Vanha 11.01.2009, 14:14
Rekisteröimätön
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

parempi ettei uponnut tankkeri


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Urbancityboy Näytä viesti
Heititpä Nerdo kiperän...mitähän tuommoiseen uskaltaisi nykymaailmassa vastata ilman ettei joudu syytteeseen tms. lainopillisten toimenpiteiden piiriin..."

Noilla merirosvoilla on voinut olla esim. hankala lapsuus ja heitä pitää ymmärtää vaikka olisivat aikoneet ampua miehistön jos mitään rahoja ei olisi tullut joten on perin ikävää että lopputulos oli mitä oli
Totta v- ussa niillä on ollut hankala lapsuus kun nehän olivat Somaliasta kotoisin ja siellä on ollut päällä täysi sota ja kaaos vaikka kuinka pitkään, jo 90-luvulla näyttivät kun puskutraktorilla työnsivät ruumiita laaniin ja koko itärannikko on vielä pahinta aids-aluettakin joten helppoa ei ole ollut pienenä sielläpäin.

Siksipä kaikki turvapaikan hakijat mm. somalimaasta pitäisikin ottaa vastaan, että olisi heillä sitten paremmat oltavat täällä korkean elintason ja hyvinvointiyhteiskunnan parissa.

Siinä valkoisen miehen taakka kunhan pakolaisvirrat lähivuosina kiihtyvät hulvattomiin mittasuhteisiin, kaikki rajat auki vaan, kyllä meille mahtuu!
Vastaa lainaten