Viestiketju: Merirosvoilua
Näytä yksittäinen viesti
  #15  
Vanha 11.01.2009, 14:03
Urbancityboy:n Avatar
Urbancityboy Urbancityboy ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 24.09.06
Sijainti: Savo, Finland.
Viestit: 1.250
Cool

kyseessä puhdas onnettomuus, paska juttu


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Nerd-O Näytä viesti
No joo. Jos sun elämän tehtävä on ryöstää, pahoinpidellä ja ehkä ampuakin toisia ihmisiä niin en näe tuossa mitään pahaa. Itsehän on aiheuttanut sen että kaikki sitä halveksii. Vai onko tuo ok että tuollaisia nilkkejä on olemassa? Minun puolesta ne kaikki voisi ampua sukupuuttoon.
Heititpä Nerdo kiperän...mitähän tuommoiseen uskaltaisi nykymaailmassa vastata ilman ettei joudu syytteeseen tms. lainopillisten toimenpiteiden piiriin...kiihotus kansanryhmää vastaan tuli heti ensimmäiseksi mieleen..koitetaanpas näin:


"Jos sun elämän tehtävä on ryöstää, pahoinpidellä ja ehkä ampuakin toisia ihmisiä niin en näe tuossa mitään pahaa."

Noilla merirosvoilla on voinut olla esim. hankala lapsuus ja heitä pitää ymmärtää vaikka olisivat aikoneet ampua miehistön jos mitään rahoja ei olisi tullut joten on perin ikävää että lopputulos oli mitä oli ja vahinko pääsi käymään.

"Vai onko tuo ok että tuollaisia nilkkejä on olemassa?"

Pitää ihmisen saada olla ihan sellainen kuin haluaa, se on sitä suvaitsevaisuutta ja yksilönvapauden korostamista...eikö vain.

"Minun puolesta ne kaikki voisi ampua sukupuuttoon".

En usko että olet tosissasi, kommenttisi on huumoria ja todellisuudessa ymmärrät, kuten itsekin, että ryöstelevät neekeripetterit ovat ihan kivoja vaikka joskus muutakin mieltä asioista ollaan.

Kyllä oli pojilla paska säkä sen pakoveneen kanssa, huonoa tuuria kerta kaikkiaan

Hurjalta tuntuu myöskin että muutama neekerirosvo voi heilutella öljyn maailmanmarkkinahintaa kuten noissa linkeissä on mainittu.
Vastaa lainaten