Viestiketju: Läjään uus turbo
Näytä yksittäinen viesti
  #9  
Vanha 19.09.2008, 14:24
Repro:n Avatar
Repro Repro ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 14.10.04
Sijainti: Lappeenranta, Finland.
Viestit: 9.043
Perusasetus

VNT ahdin on ihan hyvä, liian pientä sinne ei kuitenkaan kannata laittaa, toi vois vielä mennä kun litratilavuudet on Audissa ja Läjässä samat mut kovin huimia tehoja sillä ei kyllä saa.
150 heppaa ei riitä kuitenkaan mihinkään, sen voin sanoa omasta kokemuksesta.

Itsellä on johdinsiipien säätö toteutettu ihan yksinkertaisesti 0.4 barin painekellolla, ei ahtoa = johdinsiivet kiinni , 0.4 bar = johdinsiivet aukeaa ja möly alkaa.
Huomioi että painekellossa riittää tangon liikevara koko säädön matkalle ettei siivet jää puolitiehen -> hullut pakopaineet matka-ajossa

Pakopainemittari on kuitenkin aivan ehdoton säätöjen hakemisessa, muuten polttaa koneen hyvin nopeasti kun pakopaineet pomppaa yli 3 barin ahtojen ollessa vielä alle kilon, ja yllätys yllätys tuolloin ei tehoakaan ole käytössä kun pakopaineet on taivaissa.

Täydellinen säätö vie aikaa jonkin verran, katuajossa hyvä säätö ei välttämättä ole ollenkaan hyvä maastossa, ahdin kyllä herää mutta ilman mitään vastusta ei tule kankea putkesta eikä myöskään ahtopainetta turbolta mutta pakopainetta osaa silti tehdä valtavasti.

VNT ahtimella saa kyllä koneen heräämään hyvin, liian isoa tuskin saa laitettua, saahan sen kuitenkin heräämään melko varmasti eri säädöillä.
__________________
Montenegro Offroad Club#10
Montenegro Racing #4
Vastaa lainaten