Näytä yksittäinen viesti
  #140  
Vanha 05.05.2008, 09:24
mikjus:n Avatar
mikjus mikjus ei ole kirjautuneena
Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 5.947
Perusasetus

Hohhoijaa kun nyt väsyttää makeesti mutta onneks on tää päivä viel vapaata. Mahtava reissu oli taas ja kelit olivat paratiisimaiset. Paikat oli sulia pääsääntöisesti mutta jostain varjopaikoista löydetiin vielä ihan lunta ja jäätäkin. Td5 laitto terveisiä jostain Kinnermäen korkeuksilta ja siel oli kuulemma lunta niin että eteneminen oli sellasta ykköspakki puskemista.

Jopan kaa rynnitiin rajasta yli Vaalimaan kautta ja Kake setäkin oli samaan aikaan tullijonos meitin kaa. Joo se tulliselvityslappu oli muuttunu ja randomilla arvottiin siihen merkinnät paikalleen kun se oli venäjän kielinen. Kake setä neuvo et laittaa nimen ja passin numeron kohalleen niin sit on aika sama mitä siinä lukee.Viipurin veikoista evästä ja suopuomilta gasoa ja matka perusleiriin alkoi ja Kakekin liitty taas hetkeks letkaan. Matkalla jouduttiin remppaamaan bjtä kun alipainepumpun letku katkesi. Safarimestari Kauko siit sitte lähti omaa letkaansa ettimään kun olivat menossa Mertjärven kiertoa ajamaan.

Saavutiin sitten perusleiriin viimesinä meitin letkasta. Käytiin kyhl matkal kattomassa Eetzan sukukartanoa Kavantsaaressa mut siit ei enään paljon ollut lapsille kertomista.

Heti piti testata onko viel joustoja ja kiipeshän se taas kivelle nätisti. Polybusheista ei ole juuri mitään jäljellä.




Tämä kuva selvittää hyvin tulevia tapahtumia


Mentiin ajois nukkumaan mut sit pälähtikin Heinolan kolmen auton letka yöllä leiriin. Komee pulla uaz.


Ilen diesel gaz. Oli jotain kardaani remppaa tehty jo svetossa kun koeajona oli ajettu kaks kertaa Heinolan tori ympäri ennen tätä.


Vastaa lainaten