Viestiketju: Takavinssi turauksia
Näytä yksittäinen viesti
  #7  
Vanha 13.03.2008, 17:50
Repro:n Avatar
Repro Repro ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 14.10.04
Sijainti: Lappeenranta, Finland.
Viestit: 9.043
Perusasetus

Lainaus:
quote:Eikös noi ex puskurin kiinnikkeet oo runkoaisojen päässä? Silloin kyllä kestää jos ei kauheesti tuu ylös/alas vetoa... yleensä laittanu aisojen alle tai päälle levyn jonka liimaa kiinni. Jos on pelkästää takalattiassa kiinni niin varmasti lähtee irti tai ainakin pelti nöyrtyy.
En nyt aivan ymmärtänyt mutta eihän se uutta ole.


Lainaus:
quote:Saattaapi kerätä kaikkea märkää ja jäätyvää töhnää ton kaukalon täyteen.
Yläpinnaltaan sileä ratkasu ja jäykisteet alle vois olla toimivampi,tulee vaan helposti painava et kästää saman kun toi.
Joku vähän tota copcoa isomman vehkeen telalappu vinssipediks,kyllä kestää...?
Tarkoitus oli aukkoporalla tehdä pari kuran poistoreikää tohon pohjaan mutta tuli niin kiirus ennen Eksytystä saada toi vinssi toimintakuntoon ettei kerennyt.
En tiedä miten luonnistuu noiden paksujen telalappujen liimaus huomattavasti ohuempaan runkopalkkiin, materiaalikin taitaa olla vähän erilaista hitsata.

Lainaus:
quote:Terve! Mul olis kuva tohon sun takavinssi projektii, laitanko s-postil kuvan matkaa? Jos jaksaisit ite lisätä sen tohon palstaa...
Senkus laitat, voithan toki itsekin sen lisätä.

Muutenhan toi baxxterin versio on kätsä mut eiks oo vähän hankala vapauttaa vinssi?
Mitenköhän tuo peti kestäis jos tekis tuohon rullakidan viereen tekis lokosen mistä sitä vapautusvipua vois sormeilla, senhän pystyy lähes joka vinssissä kääntämään haluttuun asentoon.

"Suck my dick"
-Ron Jeremy
Montenegros#10
Vastaa lainaten