Näytä yksittäinen viesti
  #20  
Vanha 24.11.2007, 20:00
Rytari:n Avatar
Rytari Rytari ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 28.09.04
Sijainti: Parkano, Finland.
Viestit: 5.344
Perusasetus





































Edittinä:

Juu vähältä oli hieno päivä taas, keli suosi, pitoa löytyi ja laikukas hapatus oli välillä vähän vinssattavana ja vedettävänäkin samaan aika... virtakin tuntui taas riittävän kaikkeen muuhun kuin starttaamiseen #"&rkele. hanttarinpuolen peilin irrotuskaan ei ollut kovin työlästä, helposti putos, mutta pääsinpähän ainakin siitä kiviksota yli, siitä kiitos tähystäjille, tuolta tukialuksen kannelta kun ei ihan kaikkia karikkoja näe.

no, tuosta keltaisesta mmm noo...ööö...Bj:stä (sort of) hajos myöhemmin samoilla tienoilla kun letukkaa hinaitiin ensin vasen etumurros... ja 15 sekkaa myöhemmin annettiin happea takarenkaasta ulkoilmaan.

Matula tosiaan nousi sinne rinteeseen aika pitkälle... ilman lukkosysteemien renailua se olis ekalla vedolla ollut vielä pidemmälläkin, uudet yritykset vain heikonsivat tulosta, ja kun kaikki halukaat oli yrityksensä saaneet oli rinne taas muotoiltu haasteellisemmaksi seuraavaa kertaa varten.

kaitsun "kylähullun" maine se taas sai uutta pohjaa kun pimenevässä illassa, kulaassa pakkakelissä joku ulkopuolinenkin saattoi kuulla golffin "vienon kuiskauksen" pyrkimyksenään kukkulan kuninkaaksi.

jampeli ei saanut boggeri RJ:tään nurin.. eikä tikkuja poikki, yrityksen puutteesta se ei kyllä jäänyt puuttumaan, toyotat vaan on niin pirun lujia <img src=icon_smile_blackeye.gif border=0 align=middle>

ja vaikka racing rabbit - kilpajänö olikin purettuna, niin aina löytyy jostain yks suzuki(kuski) joka ajelee kaikki reitit läpi vihellellen...

Edited by - Rytari on 24/11/2007 20:23:05
Vastaa lainaten