Viestiketju: Moottori ei käynnisty
Näytä yksittäinen viesti
  #11  
Vanha 30.07.2007, 07:21
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.849
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Jos pyörii helvetin hyvin, niin kannattaisi epäillä jakohihnaa, tai mikä nyt nokkaa/venttiilikoneistoa tuossa käyttää..
Edellisen omistajan mukaan jakohihna oli mennyt poikki, mutta sinne on laitettu uusi tilalle. Ilmeisesti siitä outo kone että hihnan poikki meno ei riko koneesta mitään? Aina kuvitellut että hihna kun menee poikki niin se on entinen kone.

Lainaus:
quote:Konetta tuntematta, onko venttiilikopan päällä öljyntäyttökorkki? Jos on niin korkki irti, kaveri starttaamaan ja katsele liikkuuko siellä mikään. Jos näkyy mekaanisia osia, muttei liikettä, niin sitten sulla on ongelma..
On öljyntäyttö korkki ja kyllä näkyy liikettä.

Lainaus:
quote:nörppä ostaa nyt 3 suprua lisää niin saa sen onnettoman käyntiin. Niistä lopuista voi tehdä yhden ehjän myös, mutta vaatii ainakin 2 varaosa-auton hankintaa.
Mullahan on siis 3 moottoria mitkä käynnistyy ja käykin jopa. 1 Moottori mikä ei suostu käynnistyä. 1 moottori on sellainen että kaasutin on loppu, eli kun kone lämpiää niin se ei pysy käynnissä. Toinen kone on taas sellainen mihin pitäisi venttiilinohjurikumit vaihdella, vähän tupruttelee. Kolmas kone on ruiskumoottori, mutta se domingo missä se oli kiinni on niin läpimätä. Ruiskuvaihto kaasutinkoneen tilalle on ilmeisesti aika helvetin iso homma. Joten kyllä tuossa vaihtoehtoja on <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> Pari Domingoo meinasin liikenteeseen saada. Bussin ja pakettiauton.

Lainaus:
quote:miltä ne tulpat näytti ?
Märiltä kun ne sieltä ensimmäisen kerran irroitettiin. Sitten ne putsattiin ja laitettiin takaisin. Myöhemmin kun ne jälleen irroitettiin niin puhtaita oli.

Lainaus:
quote:ilman tulppia kun pyörität niin saat edes pienen aavistuksen puristuksista, jos tuhisee tulpan reiisät yhtään, ja peukku tai muuta reikään
Tuota pitää kokeilla.

Lainaus:
quote:Ootko tarkistanu sytytysennakon? Ei rupee polttamaan edes pilotilla jos on pielessä pahasti.
Ei ole tuota tarkastettu, mutta pitää ilmeisesti tarkastaa.

_______________________________________________
Citymaasturi Toyota Land-Cruiser HJ-60
Urheiluauto Toyota Dyna 100 DoubleCap Sport Edition

Nerd-O
Vastaa lainaten