Näytä yksittäinen viesti
  #10  
Vanha 19.02.2007, 13:44
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.396
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Lauantai aamuna Jeeppi sitten menetti puskurinsa ja muutakin peltiä keulaltaan. Sunnuntaina lähti lattiamatto ja ovien lukkiutumista aiheuttanut hälytin sekä vetokoukku johtosarjoineen. Ikkunoiden siniset tummennuskalvot katsottiin myös tarpeettomiksi. Sähköissä edelleen häikkää, mutta täytyy selvitellä niitä tullauksen jälkeen, joka on tarkoitus suorittaa huomisaamuna. Parkkivalojen sulake ei kestä hetkeäkään (parkit ja mittariston taustavalot ei luonnollistikaan toimi), sisävalo alkoi palaa koko ajan hälyttimen poiston jälkeen ja vilkkujen merkkivalot vilkkuu molemmat vilkkua käytettäessä. Jos jollain on ollut samanlaisia ongelmia, niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan.
Näyttää ihan hyvältä, aika ryhdikkään näköinen peli oikeastaan. Paljastuiko mattojen alta mitään ikävä? Entäs kotelot? Jos on vielä kunnossa, niin pikapikaa massaamaan niitä.. Oman XJ:n keula näyttää tällä hetkellä juuri samalta kuin noissa kuvissasi, kun on vinssipuskurin rakennus meneillään <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

Vielä kun otat nuo muovilevikkeet irti, avartelet kaaria ja heität kunnon renkaat alle niin avot.. <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

Vuosimalli on max. '96, ja tuo mittaristossa molempien vilkun merkkivalojen vilkkuminen taitaa olla ihan ominaisuus. Niin se on ainakin omassa aina tehnyt, samoin teki vm. 95 XJ:ssä mikä faijalla joskus oili Malesiassa. ..ja niin taisi tehdä niissä mitä koeajoin viime talvena kun omaa olin ostamassa. Voihan se toki vikakin olla, mutta ulkopuolella vilkut kyllä toimii ihan kuten pitääkin..

Lainaus:
quote:Äsken tuli laitettua jenkkeihin tilaus Rough Country 4,5" alustasarjasta ja 10" vanteista, saa nähdä toimittaako firma johon tilauksen jätin osia Suomeen.
Mitäs kustansi? Ei millään pahalla, mutta nuo Rough Countryn korotussarjat ei ole ihan sieltä parhaasta päästä.. parempia toki kuin vaikka Rusty's Offroadin, mutta itse olisin suositellut lähinnä Rubicon Expressin kittiä - ja sen olisi saanut hommattua vaikkapa Saksasta ihan kilpailukykyiseen hintaan.

Meinaatko muuten laittaa auton kilpiin, vai tuleeko puhtaasti offipeliksi? Tuo 4½" sarja tulee helposti korottamaan autoa sen 5-5½", voi olla aika hankala saada leimalle. Millaista rengastusta alle, vai onko vielä päätettynä? 10" vanteilla (ja oletettavasti ~4" backspacingillä) renkaat tulee aika villisti pihalle kaarista. Bushwackerin levikkeetkään ei taida ihan peittää 35" x 12.50" renkaita tuollaisella vanteella.

Ja kuten jo todettiin, akseli on edessä Dana 30 (kuten käytännössä kaikissa uudemmissa Jeepeissä Rubicon- Wrangelereita lukuunottamatta), ja takana se tavanpaska Dana 35c.


..jos rakennusvihjeitä/ muuta apua mahdollisissa probleemitilanteissa kaipailet, niin pistähän privaa..

Kyllä mall crawlerillakin pääsee.
Vastaa lainaten