Näytä yksittäinen viesti
  #8  
Vanha 31.01.2007, 21:35
Jare:n Avatar
Jare Jare ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Loppi, Finland.
Viestit: 8.488
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Lopen Seppä tais olla eka joka ton teki, johonkin trialautoon se oli en nyt muista mikä se oli.

Ja itte tein tohon Hiluxiin samanlaisen syteemin joku vuos sitten. Ei ehkä onnistu kaikkiin simpukoihin tehdä toi. Tossa omassakin oli ihan muutamasta millistä kiinni se toinen reikä.


_________________________________

Suomen ainoa ja paras fullsize Hi-lux!

Kyllä jenkki on jees!

"Idioottivarmalla" aliarvioidaan idiootteja
Jepulis jee. Isä-ukko tosiaan nikkaroi tuollaisen hydro assist tyyppisen ohjauksen meidän GAZ Specialiin( eli Jouni siihen, millä oltiin Leustussa hiekassa leikkimässä) muistaakseni 93 tai 94 ja hyvin on toiminu siitä saakka......paitsi ku kerran irtos varren toinen pää ja sehän tietty sukelsi vanteen ja jarrusatulan väliin.

Jenkithän kauppaa ihan valmiita sarjoja, mutta niinku Jannu sano, niin toisiin simpukoihin ton voi tehdä ihan kotioloissa, kunhan vaan tutkii tarkkaan mistä mitkäkin kanavat menee.

Meillä se on toteutettu Jeep Wagoneerin (joku 75-78 ikäluokkaa tais olla) ja Jannulla oliks se ny Nissan Terranon simpukka??

Paineita järjestelmässä meillä on joku noin 110bar ja pumppuna normaali wagoneerin pumppu.

Alunperin noita hydro assist ohjauksia tais olla Corvetessa, ainaki jossain vanhemmassa Fordin fairlanessa olen tuollaiseen törmänny ihan tehdas varusteena.

Nopeempi ohjaus ku LJ:n oma.....hmmmmmmm Millainen on Rangessa? Nissanit? Ai mutta hei Jouni suunnitteleks sä niitä Volvon akseleita nyt taas?? Niissähän on kuitenki ohjausvarret muutenki hieman eri mittaiset, ku LJ:ssä alunperin, niin voi muuttua ohjaus nopeus jo sitäkautta.....oleks miättiny??




<center>---------------------------------------

Land-Wagoneer rojekti

www.formula-offroad.fi


</center>

Vastaa lainaten