Näytä yksittäinen viesti
  #14  
Vanha 16.04.2006, 07:26
mikjus:n Avatar
mikjus mikjus ei ole kirjautuneena
Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 5.946
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Lainaus:
quote:
Takapanhardi on tosissaan vinossa, mutta käytännössä en ole huomannut mitään minkä olisin voinut kuvitella johtuvan tuosta tangon asennosta..."minusta tuntuu"- kaverit kerto mulle kaikenlaista rakentelun aikana mitenkä minkäkin tangon kuuluu olla, mutta jälkeenpäin olen huomannut että tietäjiä oli loppujen lopuksi vähän tai sitte variaatioita onkin monta erilaista toimivaa...

Veikkaan, että sullakin on tuota rakentelua jonkin verran takana, joten jotain on matkan varrella jäänyt vaatteisiin...tee hommat sillai kun sinusta itsestä parhaalta tuntuu, nii saavutat parhaan tuloksen. Isoja virheitä et voi tehdä ja nekin pienet mitoitusvirheet, joihin jokainen sortuu, eivät merkitse mitään harraste-autossa.
Joo se on jännä vaikka vuosia vakoilee muiden toteutuksia niin silti tästäkin tulee taas lähes täysin erilainen kuin kellään muulla. Onneksi tietyissä asioissa on helppo luottaa velipojan kokemuksiin G-69:stä (itselläni kun ei tämmösistä rojekteista ole käytännön kokemuksia). Gazissa kuitenkin paikat oli pikkasen pahemmalla rasituksella ja luulisi että yhdessä citymaasturissakin kestäisi<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> Onneksi teorian ja käytännön välimaastosta löytyy useampiakin toimivia variaatiota ja maantie ominaisuuksista voidaan aina tinkiä hieman.

Vastaa lainaten