Näytä yksittäinen viesti
  #12  
Vanha 15.04.2006, 23:10
HannuN HannuN ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 11.09.05
Sijainti: N/A
Viestit: 519
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Lainaus:
quote:
Tiettävästi jossain Vantaan seudulla BJ:hin on panhardi laitettu taka-akselissa akselin etupuolelle.
Sijoitus vaikuttaa panhardin joustonrajoitusvaikutukseen negatiivisesti.<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

www.alanmiehet.com #1
Pompautetaas tätä ylöspäin. Nyt mulla on tulossa panhard taakse akselin etupuolelle sijoitteluongelmien takia. Onko siis tämä vantaan seudun BJ kenties MK:n? Kaipaisin tässä vähän kommentteja miten se nyt eroaa onko etu vai takapuolella taka-akselilla. Eli siis käytännön kokemuksia haetaan mutta teoriatkin kelpaa. Ihan suoraan tankoa ei ajokorkeuteen saa mutta aika lähelle kuitenkin. Niin ja onko muuten syytä boksata taka runkoa muualtakin kuin kiinnikkeiden yms. kohdalta?

Mikjus
Mun bj:ssä panhardi on siellä perinteisessä paikassa elikkä akselin takana. Rungon puoleinen kiinnitys on suoraan rungon alapintaan, josta vinotuki runkopalkkien välissä olevaan putkeen, boksausta en tehnyt kuin jousien kiinnikeiden kohdalta. En muista laitoinko nuista kohdista kuvaa sulle.

Takapanhardi on tosissaan vinossa, mutta käytännössä en ole huomannut mitään minkä olisin voinut kuvitella johtuvan tuosta tangon asennosta..."minusta tuntuu"- kaverit kerto mulle kaikenlaista rakentelun aikana mitenkä minkäkin tangon kuuluu olla, mutta jälkeenpäin olen huomannut että tietäjiä oli loppujen lopuksi vähän tai sitte variaatioita onkin monta erilaista toimivaa...

Veikkaan, että sullakin on tuota rakentelua jonkin verran takana, joten jotain on matkan varrella jäänyt vaatteisiin...tee hommat sillai kun sinusta itsestä parhaalta tuntuu, nii saavutat parhaan tuloksen. Isoja virheitä et voi tehdä ja nekin pienet mitoitusvirheet, joihin jokainen sortuu, eivät merkitse mitään harraste-autossa.

Vastaa lainaten