Näytä yksittäinen viesti
  #8  
Vanha 01.03.2006, 15:37
HannuN HannuN ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 11.09.05
Sijainti: N/A
Viestit: 519
Perusasetus

Lainaus:
quote:
momenttiahan tuolle tulee lisää jos se on lähempänä rungon pään kiinnityksiä.
Eikä ole 1 tai 2 panhardin kiinnitystä mitä on nähty rungosta repeävän eli en itse sitä sinne laittaisi kovin helpoin perustein.

Mikä siellä akselin edessä on niin paljon edessä että ei panhardi mahdu? Bertassahan on tilaa vaikka muille jakaa<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

Muistitko käyttää <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>
http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/search.asp
Joo, mutta kun se akselin etupuolella oleva keulanpätkä on heitetty mettään, eli keulan ylitystä ei enää ole ja melkein kaikki jäljelle jäänyt tila on syöty kierrejousien kiinnityksiin...lisäksi etupuolella on nuo pakolliset ohjausvarret.
Tilaa kyllä löytyy vaikka naapurin seinään saakka <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>, mutta jotenkin tuntus mielekkäältä sijoittaa kaikki nuo varret / tangot pois tuolta edestä, koska nyt ne kulkee etummaisina. Tietenki tangoille vois rakentaa jotain suojaa, kiinnitys akseliputkelta.

Momenttivarreksi ajattelin pelkästään rungon ja tangon kiinnitysholkin välistä etäisyyttä, joka jää pieneksi. Eteen asennettaessa tuo sama momenttivarsi tulee tuplat pidemmäksi.

Vastaa lainaten