Näytä yksittäinen viesti
  #18  
Vanha 08.11.2005, 13:10
LaaLaa:n Avatar
LaaLaa LaaLaa ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 6.192
Perusasetus

Joo, Tuossa tuota porukkaa onkin jo, HÖNÖ on myös lähdössä (toivottavsti saa viisumin ajoissa kun teltta on tulossa hänen kautta). Lappeenrannasta olisi lisälsi tulossa pari kyytiläistä jos mahtuu (Volvoon mahtuis vielä 1 tai max 2 ukkoa jos tavaroita hieman tasasi. Ja vaikka sveton tullissa on omat huonot puolensa niin silti oltaisiin menossa sieltä yli jos vaan mitenkään mahdollista. Säästyy jonkun verran aikaa kun ollaan heti huomattavsti lähempänä suunniteltuja ajopaikkoja eli Inkilää ja Räisälää. Mutta keskustellaan vielä tuosta rajanylityspaikasta.

HÖNÖ suunnitteli pe tai La illaksi mahdollista kimppa safkaa josta kerätään pieni kolehti ruokatarpeista. Sika-Kake tuo palvatun kinkun josta kaikille halukkaille riittää syötävää ja syöjät osallistuu sen maksuun.

La illaksi olis myös tarkoitus osua Räisälään jossa saunottaisiin ja yövyttäisiin hirsimökissä. Ei tietoa paljonko yöpyminen maksasi mutta ilmeisesti on puol ilmaineneli edullinen.
Sunnuntaina pitää yrittää lähteä sopivan ajoissa kohti viipuria että ehditään automaalikauppaan ja mahdollisesti muihin alan kauppoihin<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

Muistitko käyttää <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>
http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/search.asp
Vastaa lainaten