Viestiketju: Vilkku
Näytä yksittäinen viesti
  #2  
Vanha 03.10.2005, 14:23
JiiPee JiiPee ei ole kirjautuneena
Moderator
 
Rekisteröitynyt: 13.08.03
Sijainti: Janakkala
Viestit: 6.316
Perusasetus

Jos vilkut toimii (vaikka liian nopeasti), eikä muut valot vilku mukana, niin kai sitten täytyy olla kyse vilkkureleen oudosta toiminnasta lisääntyneen kuorman kanssa. Joskus palanut vilkun lamppu saa releen tikkaamaan liian nopeasti. Jospa tämä on päin vastoin, eli lisäkuorma saa tahdin sekaisin.

Liikakuormasta liikaa nopeutta ottavan vilkkureleen kanssa on yksi ratkaisu vaihtaa vilkkurele johonkin muuhun, toimivaan. Toinen on vetää sulakkeen kautta oma syöttö takavalojen tietämille ja haaroittaa se kahteen releeseen, jotka kytkee sen oman syötön perävaunun pistorasiaan vas/oik-vilkun liittimiin. Releitä ohjataan takavalojen vilkkujen johdoista. Näin varsinainen vilkkurele ei näe niin suurta lisäkuormaa, kun tulee ainoastaan se releen kela lisää.

Ai niin, jos kärryä katsastat, niin eikös sen valot testata omalla testerillään pistotulpasta, siis ilman autoa? Näin ainakin kun itse viimeksi kävin kärryä näyttämässä. Toki se auton vilkku pitää toimia tietyllä taajuudella tien päällä peräkärrynkin kanssa.


Edited by - JiiPee on 03/10/2005 15:26:21
Vastaa lainaten