Näytä yksittäinen viesti
  #1  
Vanha 15.10.2003, 16:19
Laskos Laskos ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 25.09.01
Sijainti: Tampere, Vehmainen, Finland.
Viestit: 1.237
Perusasetus

Mitä autoja sinulla on tai on ollut?


Itselläni oli ensimmäinen auto vuoden 1984 Volkswagen Polo 1,3 litran koneella (sillä isommalla, siis), jolla tuli pärräiltyä menemään semmoiset 3,5 vuotta, muistaakseni. Varusteena tässä oli peräkoukku. Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että kun jossain vaiheessa ihmettelin tupakansytyttimen puuttumista, niin ohjekirja kertoi sen olleen lisävaruste, eikä siis ensimmäinen omistaja moista ylellisyyttä ollut halunnut hankkia. Polo toimi kuin tauti eikä koko sinä aikana ollut mitään suurempia ongelmia. Ostohetkellä kilometrejä oli hieman vajaat 190000 ja myytäessä vähän yli 230000. Matkaa tuli taitettua ympäri Suomen, vaikkei tuo Polo mikään suuri ajonautinto ollutkaan. Pisin reissu, mikä tuli tehtyä, taisi olla koiranäyttelyreissu Vesannolle, jonne on Tampereelta matkaa 262 kilomteriä. Takapenkillä istui 3 koiraa ja edessä allekirjoittanut paremman puoliskon kera. Viime keväänä myin rakkaan Polosen pois (Käyttäjä sen osti ja on vissiin ollut pääsääntöisesti tyytyväinen? Korjaa jos olen väärässä!).





Samaan hengenvetoon ostin sitten vähän uudemman kiesin ja siirryin ranskalaiseen tuotantoon. Kaupat tuli tehtyä vuoden 1998 farmari-Peugeot 406:sta. Koneena on 2-litrainen bensamylly ja varusteina mm. ilmastointi, peräkoukku, sähköpeilit, anaaligrillit, sähköiset lasinnostimet ja tupakansytytin <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>. Ostohetkellä kilometrejä oli 122000 ja nyt noin 7 kuukautta myöhemmin aika tarkkaan 135000. Suurempia vikoja ei ole ollut, mutta nyt aivan viime aikoina on ilmaantunut pari harmittavaa pikku vikaa, kuten repsikan puolen ajovalon pimentyminen (ei johdu siis palaneesta polttimosta, tämä irvileuoille näin heti alkuun tiedoksi) ja kuljettajan puolen lukon reistaileminen. Lisäksi kauppaan kuului 8*alupyörät (samanlaiset sekä talvi- että kesärenkaissa) sekä Remuksen tehoputki.

Tällä olisi tarkoitus ajella vielä sellaiset 2-3 vuotta, toivottavsti kestää ja pelaa hyvin.



Kertokaapa muutkin omista ajokeisetanne, sekä menneistä, että nykyisistä. Ja miksei vaikka tulevista, joko realistisista tai todellisista . Niin ja petrisin kertomus taitaa olla vielä tätäkin pidempi... <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

- Laskos -

"Voittajat eivät luovuta, luovuttajat eivät voita"
(Juhani Tamminen)

Vastaa lainaten